Josh Veldhuizen: ‘Ik was bang voor stugge mensen en de moedermaffia’

De designer vertelt over haar exit uit Amsterdam, relatie met Nick en aankomende bruiloft.

Van model tot vlogger tot zakenvrouw aan het hoofd van een mode- en lifestyle-emporium: Josh Veldhuizen has it all. Ze was jarenlang ‘modemeisje’ pur sang in Amsterdam, maar is inmiddels gesetteld in Het Gooi samen met hubby Nick Amann. In gesprek met Beau Monde doet ze een boekje open over haar relatie en kersverse status als ‘Gooische vrouw’.

Van Amsterdam naar Het gooi

“Ik word een Gooische vrouw!” knipoogde modeontwerpster Josh Veldhuizen op Instagram toen ze samen met haar grote liefde, vastgoedman Nick Amann, een villa kocht in Laren. Een halfjaar geleden is het koppel naar dit nieuwe huis verhuisd. Josh was toen hoogzwanger van haar tweede kindje, de inmiddels vier maanden oude Elodi.

Josh vertelt dat ze Amsterdam niet mist. “Dat verbaast me. Ik hou van het vertrouwde en had op de Zuidas mijn vaste adresjes. Ik was bang dat ik hier tussen stugge mensen terecht zou komen: ons kent ons, niet verwelkomend, schoolpleinmoedermaffia. Nou, totaal niet. We hebben de allerliefste buren, iedereen kwam zich voorstellen mét cadeautjes voor de kinderen. Zo was het in Amsterdam niet”, deelt ze.

Grote liefde

Ook fijn is dat Josh helemaal happy is met Nick. Zo zitten ze geheel op één lijn qua inrichting, stijl en smaak. “Gelukkig maar!” aldus Josh. Ook op relationeel vlak botert het nog altijd goed tussen de twee: “Hij heeft old school normen en waarden, net als ik. Zo zijn we allebei erg allergisch voor vreemdgaan. Van stiekem gedrag hou ik niet. Ik moet er niet aan denken dat ik niet in zijn mobiel mag kijken”, vertelt ze over haar relatie.

Ook dat was haar in Amsterdam niet zo snel overkomen, denkt Josh: “Ik heb het idee dat hoofdstedelijke mannen een wild, forever young leven willen. Niets opbouwen, met de dag leven”, laat ze weten.

Wedding bells

Binnenkort bezegelen Josh en Nick hun liefde in elk geval met een huwelijk, nadat Nick vorig jaar mei op één knie ging. “Hij was erg nerveus, superschattig. Ik had die dag zelf ook een leuke verrassing, want ik bleek toen zwanger van Elodi te zijn”, vertelt ze over het aanzoek. Een precieze datum is er overigens nog niet. “Haast met trouwen hebben we niet, we denken aan volgend jaar. Ik heb altijd gezegd dat ik lang verloofd wil zijn. Ik vind dat écht iets hebben!”, besluit de ontwerpster.

Dit artikel is een deel van een interview met Josh Veldhuizen uit de nieuwste Beau Monde. Deze ligt vanaf morgen in de winkels!

Bron: Beau Monde | Interview: Sandra ten Brink | Beeld: Josh V

Laatste nieuws