Josh Veldhuizen duikt op in déze Videoland-serie

De modeontwerpster geeft een rondleiding in haar jaloersmakende huis.

Lees ook

Niet alleen werd Josh Veldhuizen onlangs moeder van haar tweede kindje, ook verhuisde ze naar een nieuwe woonplaats. De kersverse mom is sinds kort een inwoner van het Gooi en dook zelfs op in het programma Echte Gooische Moeders.

Hilarische beelden

Een rondje op de elektrische bakfiets en daarna wijntjes drinken in de open keuken: het is voor de Gooische moeders vaste prik. Josh verliet onlangs haar woning in Amsterdam en liet haar gloednieuwe huis in het Gooi van top tot teen veranderen. Enne, dan kan een bezoekje van haar nieuwe buren natuurlijk niet uitblijven.

De Gooische moms Kimberley en Bo besloten een kijkje te nemen en dit leverde hilarische beelden op. In het huis van Josh is er namelijk één kleur die in elke ruimte van het huis de overhand heeft, en dat is de kleur crème.

Niet kids-proof

In de nieuwste aflevering van Echt Gooische Moeders zien we dan ook hoe Josh de ladies een rondleiding in haar nieuwe huis geeft. Van de keuken tot aan het washok (of eigenlijk waskamer) en van de fitnessruimte tot aan de speelhoek: alles is in crèmekleur. “Ik durf mijn kinderen hier niet achter te laten hoor”, grapt Kimberley dan ook meteen. Waarop Bo zegt: “Ik zou het doodeng vinden om mijn kinderen daar te laten spelen.”

Bij deze ene ontmoeting blijft het echter niet. Zo kijkt Kimberley al uit naar een volgende ontmoeting en staat Josh nog behoorlijk wat te wachten. “Ik heb heel veel zin om Josh weer te zien, zodat we haar alle ins and outs kunnen vertellen over het Gooi. Dan kan ze echt lekker een ontgroening krijgen.” Wij zijn benieuwd.

Beeld: BrunoPress | Video: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook