Temptations Ivo over wat hij tot nu toe van de afleveringen vindt

Aha!

Lees ook

Meedoen aan een realityprogramma kan behoorlijk pittig zijn. Daarnaast geven diverse deelnemers toe dat het ook niet niks is om jezelf opeens op tv te zien. Temptations Ivo kan erover meepraten. Zo laat hij weten dat hij het bijzonder vindt om zichzelf in Temptation Island: Love or Leave te zien.

Temptation Island

Inmiddels staat aflevering vijf van Temptation Island op Videoland, en lijkt het erop dat kijkers nieuwsgierig zijn naar wat Ivo van de afleveringen vindt. “Wat vind je tot nu toe zelf van de afleveringen?”, vraagt iemand dan ook tijdens een Q&A in Ivo’s zijn Instagram Stories. “Een deel van mijn persoonlijkheid is wel uitvergroot”, reageert Ivo. “Dat is soms wel bijzonder om te zien.”

Toch vindt Ivo het zeker wel leuk om naar de afleveringen te kijken. “Tijdens Tempa maak je natuurlijk ook veel vrienden. Het is echt leuk om iedereen zo terug te zien!” Awh!

Free Love Paradise

Het is echter niet de eerste keer dat Ivo aan een programma meedoet. Zo deed hij eerder al samen met Maris mee aan de realityshow Free Love Paradise. In dit programma probeerden koppels erachter te komen of een open relatie voor hen weggelegd is. In dit programma kregen de koppels toestemming van de ander om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Helaas verscheen deze show nooit in Nederland op de buis, maar werd het alleen in België uitgezonden. 

Of een open relatie voor Ivo en Maris weggelegd is? Daar waren de twee na het programma nog steeds niet echt zeker over. Wél weten we wel dat Ivo in Temptation Island een – behoorlijk intense – connectie heeft met een van de single ladies. Wij zijn heel benieuwd hoe dat af gaat lopen…

Bron: Instagram Ivo | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook