Temptations René behoorlijk van slag na eerste kampvuur

Aiii...

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave maken de mannen zich op voor hun allereerste kampvuur. René is behoorlijk gespannen en hoopt vooral te zien dat zijn vriendin Annebel geen fysiek contact heeft met een single. Toch blijkt niets minder waar.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Gespannen

Ivo en Whitney krijgen als eersten beelden van hun vriendinnen te zien, en al snel wordt duidelijk dat ze allebei toch wel schrikken van de beelden. Zo vinden beide heren dat hun vriendin behoorlijk close is met een single. Deze beelden laten ook René niet koud.

“Ja, joh. Ik word al gek van die beelden van hun. Dus laten we maar snel beginnen”, vertelt hij host Kaj. “Ik schrik al van de beelden van hun. Ik had niet verwacht dat dat fysieke tussen de vriendin van Ivo met dat been… Als ik dat nu van Annebel zie… Dat hoop ik niet te zien.”

Beelden Annebel

Vervolgens is op het scherm te zien dat Annebel een goede klik heeft met Hans. “Deze guy kruipt in mijn hoofd”, vertelt Annebel over de gesprekken die ze met Hans kan voeren. “Het raakt mij gewoon.” Maar dat zijn niet per se woorden waar René blij van wordt.

“Ik zie de context natuurlijk niet, dus misschien raakt hij haar omdat hij haar getroost heeft? Misschien omdat ze hem leuk vindt? Ik weet het niet”, reageert René. Vervolgens krijgt hij nog een beeld van zijn vriendin te zien.

Te zien is dat single Ramon met Annebel flirt. “Ik vind hem echt heel lief. Ik wil hem gewoon knuffelen. Hij ziet er zo lief uit”, vertelt Annebel later. Ook geeft ze hem een knuffel, zit ze naast hem aan het zwembad en pakt Ramon haar beet als ze in bikini een stormbaan afleggen. “Wat ik niet leuk vind om te zien is dat ze meer fysiek contact heeft dan ik heb. Ik stel een bepaalde grens in een bubbelbad; ik zit niet aan een vrouw in bikini. Annebel heeft een bikini aan en laat een man aan zich zitten. Blijkbaar liggen onze grenzen ergens anders…”

Frustratie

Eenmaal terug in de villa lijkt het erop dat René alleen nog maar aan de beelden van Annebel kan denken. “Ik had het niet verwacht”, deelt hij aangeslagen met de singles. “Ik maak me wel een beetje zorgen. Nu wel. Ik sta echt voor lul, man. Ik zei nog in de camera: ‘Ik vertrouw Annebel voor de volle honderd procent; ze doet echt niks met mannen.’ krijg je dat”, reageert hij. “Ze moet echt haar kop erbij houden, man.”

“Doe niet zo dom, waar heb je je verstand?” gaat René verder. Vervolgens is te zien hoe René zijn frustratie uit op zijn kamer. Aiii…

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook