Bezoek Diors nieuwe pop-up store in Rotterdam

Wij weten waar wij dit weekend heen gaan.

Lees ook

Rotterdam is weer een pareltje rijker! Tot 17 juli vind je in de Bijenkorf in Rotterdam namelijk een unieke pop-up store van Dior. In deze bijzondere halfpipe meets couture kun je de Fall 2022-collectie van het modehuis bewonderen én natuurlijk shoppen.

Pop-up store

Nog geen weekendplannen? We’ve got you. Met stip op nummer één staat bij ons een bezoekje aan de Bijenkorf in Rotterdam voor de nieuwe pop-up store van Dior. Hier shop je de door Maria Grazia Chiuri ontworpen Fall 2022-collectie: een lijn op basis van een visuele poëzie die fundamentele waarden vertolkt zoals verbondenheid en delen, van intiem tot collectief, van sport tot couture en van levenskunst tot creativiteit.

Fall 2022

In de Fall 2022-collectie zien we uiteraard de iconische Dior Book tote, de Dior Camp bag, de Diorquake clog, de Diorevolution mule en de D-Motion pump voorbijkomen. Deze icons worden volgens het modehuis krachtige symbolen van zusterschap en komen tot hun recht in een aparte sfeer, speels en modern tegelijk.

Skateramp

De prachtige herfstcollectie is te bewonderen tegen het decor van houten architecturale modules die de contouren van een skateramp schetsen. In de pop-up store zien we het motto ‘L’union fair la force’ (‘eendracht maakt macht’), dat op de jutezakken van het familiebedrijf Dior stond, veelvuldig voorbijkomen.

Enne, wat is een skateramp zonder skateboarders? Dat dacht Dior ook, dus daarom kun je elke maandag tot vrijdag van 15 tot 17 uur en in het weekend van 15 tot 18 uur genieten van skaters die live gewaagde stunts uitvoeren. Wij weten wat we dit weekend gaan doen!

Bron: Dior | Beeld: Kristen Pelou

Laatste nieuws

Zie ook