Dit is hoe de knappe moeder van Nikkie de Jager eruitziet

Nikkie heeft haar good looks niet van een vreemde!

Nikkie de Jager kennen we allemaal als queen of beauty NikkieTutorials. De make up artist en presentatrice ziet er altijd geweldig uit. Ze weet precies hoe ze zichzelf én allerlei wereldsterren zo goed mogelijk kan laten stralen. Maar hoe ziet haar moeder er eigenlijk uit?

Goed gevoel

Begin 2020 vertelde Nikkie in een openhartige coming out-video op YouTube dat ze is geboren als jongen. “Het is 2020 en ik wil het jaar beginnen met de waarheid”, zei ze toen. “Ik ben in het verkeerde lichaam geboren. Het betekent dat ik transgender ben.” Ze vertelde dat ze al op jonge leeftijd doorhad dat er iets niet klopte. “Sinds mijn geboorte denk ik al dat ik een meisje ben. Ik kon maar niet begrijpen waarom ik een broek aan moest.” Op haar veertiende begon ze daarom met het slikken van hormonen om te voorkomen dat ze langer zou worden. Toen ze negentien jaar oud was, was haar transformatie al helemaal achter de rug.

De moeder van Nikkie heeft blijkbaar altijd al goed gezeten met haar gevoel. Tijdens de zwangerschap was ze er namelijk al van overtuigd dat ze een meisje zou krijgen. “En toen kwam ik. Dat was een kleine verrassing”, vertelde Nikkie lachend. Dat ze al op jonge leeftijd nagellak droeg en met barbies speelde, viel ook Nikkie’s moeder op. “Mijn moeder wist dat ik óf homoseksueel was, óf dat er een ander verhaal aan zat te komen. Het werd een ander verhaal.” Gelukkig heeft Nikkie’s moeder haar dochter altijd gesteund. “Ik ben mijn prachtige, sterke moeder het meest dankbaar”, vertelt ze vol emotie. “Zij is er sinds dag één voor me geweest. Ze heeft me altijd gesteund en geaccepteerd. Dat is álles wat je nodig hebt als kind: een ouder die je begrijpt en naar je luistert.”

MamaTutorials

Dat Nikkie een goede band heeft met haar moeder, moge duidelijk zijn. Ze noemt haar daarom ook wel liefkozend ‘MamaTutorials’. Een paar jaar geleden zette de presentatrice haar dan ook in het zonnetje tijdens Moederdag en deelde ze een zeldzame selfie van hun samen. “Mama, bedankt dat je de meest geweldige rolmodel en inspiratie in mijn leven bent. Je hebt me geleerd hoe ik sterk, onbevreesd en nederig kan zijn!!! Jij bent mijn wereld en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. IK HOU VAN JOU!!!!!”, schreef ze erbij in de caption. Wat cute!

En tja, we moeten toegeven: de goede looks heeft Nikkie niet van een vreemde. MamaTutorials ziet eruit om door een ringetje te halen. Wat een knappe verschijning!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Dezelfde look

Valt het je op dat Nikkie’s moeder bijna dezelfde make-up look draagt als haar dochter? Dat is geen toeval. MamaTutorials is al meerdere keren in video’s van haar dochter verschenen. In een van die video’s heeft de beautygoeroe haar moeder opgemaakt als zichzelf. Looking good! Maar heeft moeders eigenlijk net zoveel talent als Nikkie? Daar was de vlogger zelf ook benieuwd naar. In een andere video daagde ze haar moeder dan ook uit om de kwasten zelf in de hand te nemen om dochterlief op te maken. Beide video’s kun je hieronder bekijken.

Wereldsterren

Nikkie ontvangt de meest uiteenlopende gasten in haar make-upstoel. Want naast haar moeder heeft ze ook regelmatig wereldsterren te gast. Zo mocht ze onlangs zangeres Adele opmaken. “Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent”, begon Nikkie in de video. “Ik droom hier letterlijk al jaren van.” Het enthousiasme was insgelijks, vertelde Adele. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s.” Als dat geen compliment is!

Bron: Instagram @nikkietutorials, YouTube, NOS, Margriet, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws