Nikkie de Jager deelt dé contourhack voor een perfecte kaaklijn

Nikkie bewijst maar weer eens dat contouren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Lees ook

Een strakke kaaklijn: wie droomt er niet van? Gelukkig kunnen we met behulp van contouren een stapje dichterbij die droom komen. En voor als je denkt dat dit mission impossible is, heeft Nikkie de Jager een geweldige hack. De queen of beauty deelt op TikTok hoe je heel eenvoudig een strakke kaaklijn kunt contouren.

Beautyhacks

TikTok heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot het medium waar je terecht kunt voor allerlei filmpjes. Van funny tot informatief, en alles wat daar tussenin zit. Zo zien we nu dat je door je kaken te contouren ineens een optisch veel strakkere kaaklijn kunt krijgen.

Contouren kan best een grote stap zijn om in je beautyroutine op te nemen. Niet alleen moet je de kleuren vinden die perfect bij jouw gezicht passen, ook moet je de schaduw precies goed aanbrengen om de juiste accenten te leggen. Normaal gesproken contour je waarschijnlijk je neus en wangen, maar bij deze hack is het juist de bedoeling dat je je kaken contourt voor een strak effect.

@nikkietutorials

my three chins have been waiting for this! #foryou #fyp #transformation #HelloHBOMaxChallenge

♬ original sound – nikkietutorials

Aan de slag

Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, doet in een video voor hoe je je kaak precies kunt contouren. En het is heel makkelijk kunnen we je vertellen. Ze brengt eerst de contourstick onderaan haar kaak aan. Vervolgens brengt ze twee centimeter boven die eerste lijn nog een lijn aan. Deze twee lijnen blendt ze. Na het blenden doet Nikkie nog een beetje poeder over de concealer heen, zodat het er strak uitziet. Et voila, een prachtige kaaklijn! Snap je ‘m nog niet helemaal? Dan kun je het beste gewoon de video hierboven bekijken.

Bron: TikTok @nikkietutorials, Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook