Nikkie de Jager schittert voor het eerst in low-cut dress

Wauw!

Nikkie de Jager weet ons keer op keer weer te verbluffen met haar pretty outfits en make-up looks. Afgelopen zaterdag schitterde Nikkie in een prachtige low-cut dress bij Make Up Your Mind en dat was vooral voor de beauty goeroe zelf extra bijzonder.

Borsten

In een shiny sparkling groene jurk met bijpassende make-up verscheen Nikkie afgelopen zaterdag in het programma. Op Instagram vertelt ze het verhaal achter de glamourjurk. “Je hebt geen idee hoeveel deze look voor me betekent”, schrijft Nikkie in de caption onder de foto op Instagram.

“Dit was de allereerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en ik voelde me geweldig!” De beautyqueen vertelt dat ze haar borsten onlangs heeft laten liften, iets waar ze lange tijd onzeker over was. “Het voelde zo speciaal om deze aflevering van Make Up Your Mind te doen terwijl ik voor het eerst zoiets droeg. Oké, anyway… yay voor de boobies!!!! 👏🏻”, aldus Nikkie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Cosmetische ingrepen

Nikkie vertelde in een YouTube-video eerder al openhartig over de operatie waarbij ze haar borsten heeft laten vergroten. In diezelfde video vertelde ze ook over andere cosmetische ingrepen. “Laat ik vooropstellen dat ik geen promoter wil zijn van plastische chirurgie of ‘hulpmiddelen’, want wie ben ik om dat te zeggen? Ik vind wel dat als je iets aan jezelf wil laten doen zodat je je daar beter en prettiger bij voelt, je dat zeker moet doen”, legde ze uit.

“Ik heb botox laten zetten om mijn ogen te liften en om mijn voorhoofd strakker te trekken. Daarnaast heb ik fillers in mijn lippen en kin. Ik voel me daar prima bij, maar nogmaals: iedereen moet zelf weten wat hij of zij doet, ik wil dat niet aansporen”, aldus de YouTube-ster. Duidelijk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws