Award-winning wimpermerk Pinky Goat nu ook in Nederland verkrijgbaar

De wimpers zijn ook nog eens budgetproof!

Lees ook

Nederland is weer een mooi beautymerk rijker! Sinds vandaag ligt het award-winning vegan wimpermerk Pinky Goat namelijk in de Kruidvat-schappen.

Lash expert

Het in 2015 in Dubai opgerichte Pinky Goat is in al meer dan twintig landen te koop, en sinds vandaag kun je de wimpers van het merk ook bij Nederlandse Kruidvats in de wacht slaan. Het merk is intens populair en dat is vooral wegens de goede kwaliteit van de producten. Niet zo gek dat Pinky Goat dan ook al diverse beautyprijzen in de wacht sleepte.

Zo ging het merk er in 2021 vandoor met de Global Green Beauty Award voor beste veganistische oogproduct. Impressive!

A lash for any occasion

Pinky Goat heeft wimpers voor elke gelegenheid: van natural tot glam en van whispy tot vol volume. De superzachte wimpers zijn met de hand gemaakt voor de perfecte krul. Daarnaast zijn de wimpers vijftien keer te gebruiken en zijn ze vegan en cruelty free!

 

Aanbrengen

Je brengt de wimpers aan met de Pinky Goat GLUE ME-wimperlijm. Deze lijm is intens donker van kleur, droogt supersnel op én heeft een zachte formule met kamille- en castorolie. Castorolie staat ook wel bekend als wonderolie, omdat deze olie de natuurlijke wimpergroei stimuleert. Ideaal!

Hoe je de wimpers precies aanbrengt? Simpel. Meet de wimper op en knip ‘m indien nodig op maat. Breng een dunne laag GLUE ME aan langs de wimperrand en laat de lijm zo’n twintig seconden drogen. Sluit de wimperband nauw aan op de wimperlijn en druk goed vast. Easy does it! 

Bron en beeld: Pinky Goat

Laatste nieuws

Zie ook