Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Robin tegen Shirley over OnlyFans-carrière: 'Staat voor altijd op het internet'

'Ik weet niet wat je plannen zijn, waarschijnlijk je OnlyFans-dingetje doen totdat je een Hans vindt die alles voor je betaalt', haalt Robin uit naar Shirley.

Een hapje eten met je ex en het daarbij ook nog eens over je toekomstplannen hebben: wij bedanken ervoor. In het nieuwe seizoen van Eating with my Ex: Going Dutch schuiven EOTBDD's Shirley en Robin wél bij elkaar aan tafel. Enne, tijdens het etentje blijft de OnlyFans-carrière van Shirley natuurlijk niet onbesproken.

Toekomstplannen

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch zijn wij als kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex-lovers genieten in dit programma niet alleen van een uitgebreid diner, maar krijgen bij iedere gang een pittige vraag voorgeschoteld. Wanneer Robin zijn ex-vriendin Shirley vraagt hoe haar toekomst eruitziet, slaat het gesprek volledig om.

"Ik kijk niet echt naar m'n toekomst. Ik kijk gewoon naar de dag", weet Shirley te vertellen. Langetermijndoelen heeft ze niet, laat ze weten. Daar heeft haar ex Robin wel een mening over. "Je moet wel even realiseren – en dat geef ik als gratis tip mee – dat alles wat je in dit stukje van je leven doet heel je leven meegaat", zegt hij tegen haar.

'OnlyFans-dingetje'

Bij dat stukje wijsheid van Robin blijft het echter niet. "Ik weet niet wat je plannen zijn, waarschijnlijk je OnlyFans-dingetje doen totdat je een Hans vindt die alles voor je betaalt. Maar over twintig jaar dan ben je oud – oh nee, je hebt die fillers – en dan kun je dat OnlyFans niet meer doen", gaat hij verder. "En als jij kinderen krijgt, houd er wel rekening mee dat die dingen voor altijd op het internet staan."

Die laatste opmerking schiet bij Shirley volledig in het verkeerde keelgat. Ze vindt het namelijk behoorlijk hypocriet dat Robin hier over begint, terwijl hij ook niet bepaald een engeltje is geweest op televisie. "Jij staat neukend op televisie, dat is leuk voor je kind", haalt ze naar hem uit. Even later zegt ze nog voor de camera: "Wil hij mij de les lezen over wat mijn kinderen later moeten denken over mijn gedrag nu. Hij staat met z'n kontje te schudden op Ex on the Beach. Hoe bedoel je ik mag geen OnlyFans... pfff, gek geworden."

Hieronder kun je het fragment bekijken:

Andere koppels

Naast Shirley en Robin zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney (EOTBDD) terug in het programma. Dat is niet alles, want ook EOTBDD’s Dusty neemt plaats aan een tafel in het restaurant. Hij heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating with my Ex: Going Dutch (discovery+)