Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó zag Temptations Whitney er vroeger uit

Ook toen was de Rotterdammer al veel in de sportschool te vinden.

Hij is lang, knap en heeft een afgetraind lichaam: we hebben het natuurlijk over Temptations Whitney. En dat is door de jaren heen niet veel veranderd, blijkt wel uit deze kiekjes uit de oude doos.

Ultieme relatietest

Samen met zijn vriendin Iris gaat Whitney in Temptation Island: Love or Leave de ultieme relatietest aan. De twee hebben een on and off relatie van zo'n drie jaar, maar het vertrouwen is helaas ver te zoeken. Whitney heeft tijdens hun relatie contact gehad met een ander, waar Iris het nog steeds lastig mee heeft. Het stel hoopt in Temptation Island dat vertrouwen terug te vinden.

Ondertussen zoekt Whitney de connectie op met de single vrouwen in de villa. Zo kan hij het erg goed vinden met de knappe Iris. De Rotterdamse dame heeft niet alleen dezelfde naam als Whitneys vriendin, ze heeft ook nog eens blond haar en lichte ogen. Het is dus wel duidelijk dat Whitney een type heeft.

Uit de oude doos

Met zijn lengte van bijna twee meter en zijn behoorlijke bundel spieren valt Whitney ook absoluut in de smaak bij de vrijgezelle ladies. Voor dat lichaam heeft hij hard moeten werken. Zo staat de inmiddels 34-jarige Rotterdammer bijna elke dag in de sportschool, en dat al flink wat jaartjes achter elkaar. Uit een blik op zijn Facebookpagina blijkt namelijk dat hij er zo'n tien jaar geleden al net zo afgetraind uitzag.

Whitney zet zijn passie voor krachttraining en sporten niet alleen om in zijn werk als personal trainer, ook doet hij al jarenlang mee aan bodybuilding-wedstrijden. Zijn Facebookpagina staat dan ook vol met kiekjes waarop hij zijn muscles showt. Ooh la la!

Bijzondere opmerking

Of Whitney zijn vriendin Iris na Temptation Island: Love or Leave weer in zijn gespierde armen kan sluiten? Dat is nog maar de vraag. Zij was namelijk niet heel blij toen zij tijdens het eerste kampvuur beelden zag van Whitney die haar een 'k*thoer' noemt. Hij laat het woord vallen tijdens een feestje – onder het genot van een paar drankjes – maar toch zorgt het bij Iris voor behoorlijk wat mixed feelings. Ze kan in eerste instantie niet geloven dat de woorden aan haar gericht zijn, maar krijgt hier na een aantal uur toch twijfels over. “Ik hoop niet dat het over mij gaat (…) Wie noem jij een k*thoer?”, horen we haar zeggen.

Hoe langer Iris nadenkt over het scheldwoord, hoe bozer de Rotterdamse wordt. “Ik was de hele tijd aan het lachen om de beelden tot de laatste uitspraak. Ongeacht over wie het gaat, zoiets hoor je niet te zeggen op tv.” Het gaat zelfs zo ver, dat Iris à la minute twijfels over haar relatie krijgt. “Als hij mij op tv zo noemt, dan denk ik niet dat ik hier als koppel naar huis ga.” Aiii…

Bron: Facebook Whitney Damen, LoveReality | Beeld: Tom Cornelissen