Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Britney Spears en haar vriend

Het stel is er kapot van.

Ongeveer een maand geleden maakte Britney Spears via Instagram bekend dat ze zwanger was van haar derde kindje. Zij en haar lover Sam Asghari waren dolgelukkig. Helaas heeft ze gisteren een minder vrolijk bericht geplaatst: de zwangerschap is vroegtijdig afgebroken.

Niet goed geëindigd

Gisteren heeft Britney een bericht geplaatst waarin ze vertelt dat haar zwangerschap in een miskraam is geëindigd. "Misschien hadden we met de aankondiging moeten wachten tot ik iets verder was, maar we waren gewoon te excited om het goede nieuws te delen", schrijft de zangeres. Toch geven zij en Sam niet op. "Onze liefde voor elkaar is onze kracht. We zullen blijven proberen om onze familie uit te breiden."

Geen keuze

Britneys vader, Jamie Spears, was dertien jaar lang haar toezichthouder en mocht beslissingen nemen over haar leven. In de rechtbank vertelde Britney dat dat ook inhield dat ze gedwongen werd een spiraaltje te houden. Ze kon dus niet zelf beslissen of ze nog een kindje kon krijgen.

In september vorig jaar werd het curatorschap opgeheven en kreeg Britney weer controle over haar eigen leven. Ze noemde dat toen "the best day ever". Ze heeft al twee zoons met haar ex Kevin Federline, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een kindje wilde. De wens om nog een kindje te krijgen was zelfs een van de belangrijkste drijfveren om het curatorschap aan te vechten.

Veel steun

Op Instagram regent het reacties van mensen die steun willen betuigen. "Wat verdrietig zusje. Ik ben er altijd voor je en stuur je heel veel liefde. Hou heel veel van je B", schrijft Paris Hilton. "Heel veel liefde voor jullie allebei", schrijft Hayden Williams. Ook Britneys vriend Sam heeft onder de post gereageerd: "We zullen binnenkort een wonder krijgen."

Bron: NU.nl, NOS | Beeld: BrunoPress, Instagram