Oh baby baby! Britney Spears in verwachting van derde kindje

'Mijn buik groeit steeds meer', deelt Britney op Instagram.

Babynieuws voor Britney Spears en lover Sam Asghari. Het koppel is in verwachting van een kindje samen, zo maakt de zangeres gisteravond bekend op Instagram. 

Zwanger

Na talloze vakantiefoto’s van haar tripje naar Maui op Instagram geplaatst te hebben, verraste Britney haar fans gisteren met een opvallende boodschap. Ze merkte de laatste dagen namelijk dat ze wat was aangekomen, en dat was niet zomaar. Ze vertelt dat ze een zwangerschapstest heeft gedaan en daaruit bleek dat ze inderdaad zwanger is. “Mijn buik groeit steeds meer”, schrijft Britney. “Als ik een tweeling krijg, word ik gek.”

Depressie

De zangeres waarschuwt vervolgens dat ze niet meer vaak naar buiten zal gaan vanwege de paparazzi. Ook doet ze uit de doeken dat ze bang is voor een depressie, omdat ze dat bij eerdere zwangerschappen ook heeft gehad. “Ik moet zeggen dat het echt verschrikkelijk is”, vervolgt ze. “Vrouwen spraken er destijds niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als vrouwen klaagden met een baby in hun buik. Maar nu praten vrouwen er dagelijks over. Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven.”

Tijdens het curatorschap van haar vader mocht Britney niet zwanger worden. Toen gaf ze meerdere keren aan dit juist wel te willen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Reacties

In de reacties wordt enthousiast gereageerd op de aankondiging. Verschillende celebs uiten dan ook hun felicitaties. “Congratulations sis!! 🥳 I’m so excited for you!!😍 Love you!!!🥰“, schrijft haar vriendin Paris Hilton.

De Oops! I did it again-zangeres verwacht haar derde kindje samen met Sam. Uit haar eerdere relatie met Kevin Ferdeline kreeg ze ook al twee kinderen: Sean Preston en Jayden.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws