Finally: Britney Spears is verloofd met Sam Asghari

Het is een droom die uitkomt voor de zangeres.

Yay: Britney Spears gaat trouwen met haar grote liefde Sam Asghari. Op Instagram pronkt de zangeres met een prachtige diamanten ring met daarbij de legendarische woorden: “I can't f*cking believe it!!!”

Wedding bells

Het is eindelijk zover: Britney Spears en boyfriend – eh, fiancé – Sam Asghari gaan in het huwelijksbootje stappen. Het stel maakt het vrolijke nieuws bekend op Instagram met een liefdevolle video, waarin de zangeres haar verlovingsring vol trots laat zien. “Moet je dat zien, vind je het leuk?”, horen we Sam vragen, waarop Britney of course heel enthousiast 'ja' antwoordt.

De manager van Sam bevestigt dat de wedding bells mogen rinkelen. “Het koppel heeft hun langlopende relatie vandaag officieel gemaakt. Ze zijn erg geraakt door de steun, toewijding en liefde die mensen laten blijken.” Awh!

Lioness

Britney en Sam zijn zo'n vijf jaar samen en wilden al langere tijd de volgende stap zetten in hun relatie. Omdat de popzangeres onder curatele staat, was dit al die jaren niet mogelijk. Nu haar vader Jamie Spears, die dertien (!) jaar lang Britney's curator was, heeft laten weten de regeling op te willen heffen, heeft Sam gelijk doorgepakt.

Er klonken de afgelopen weken al rumours dat Sam op één knie zou gaan voor Britney, nadat hij werd gespot bij een juwelier in Beverly Hills. Daarnaast verscheen er ook een foto van een diamanten ring op het Sams Insta-account. In de ring stond het woord 'lioness' oftewel 'leeuwin' gegraveerd. Niet snel daarna werden de foto's verwijderd. Volgens Sam was zijn account gehackt en was er van een verloving met een gepersonaliseerde diamanten ring geen sprake. Nu blijkt dat dat niet helemaal waar was. Ach, een leugentje om bestwil moet kunnen. Congrats, Britney en Sam!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws