Dit zijn de meest voorkomende haarstruggles + win een haarverzorgingspakket van Wella Deluxe t.w.v. €21,97

Wella geeft maar liefst tien haarverzorgingspakketten weg!

Lees ook

Pluizig haar? Geen volume? Of heb je last van beschadigde lokken? We’ve all been there. Gelukkig zijn er voor deze problemen genoeg oplossingen. Welke dat zijn? Wij hebben de meest voorkomende haarstruggles + oplossingen voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Je hebt weinig volume

Zakt jouw coupe binnen no-time uit nadat je het in model hebt gebracht? No worries. Met de Wella Deluxe Wonder Volume & Protection haarmousse voorzie je je haar binnen een handomdraai van meer volume. De ultrasterke, volumegevende haarmousse met schadepreventie- en beschermende eigenschappen geeft je lokken een boost en is ideaal voor dun en fijn haar. De UV-beschermende haarmousse heeft een antipluis-effect en bevat Pro-Vitamine B5 en Jojoba-olie. Vaarwel uitdroging, hallo glans en meer volume. 

Wella Deluxe Wonder Volume & Protection haarmousse 200 ml, €5.99

Je krullen zakken uit of je hebt last van flyaways

Krullen die uitzakken na het stylen, of babyhaartjes die niet in toom te houden zijn: we hebben het allemaal weleens meegemaakt. Met de Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Haarspray behoud je wel die bouncy krul. De ultrasterke volumeverhogende haarspray bevat Pro-Vitamine B5 en Jojoba-olie waardoor je haar een prachtige glans krijgt, er gezond uitziet en voller oogt. Omdat de haarspray onder meer beschermt tegen vocht heeft de spray een anti-pluiseffect, waardoor je babyhaartjes netjes op hun plek blijven zitten. Kom maar op met die krullen zonder flyaways. Tip: spray de haarspray aan de onderkant van je krullen om te voorkomen dat ze te zwaar worden en alsnog uitzakken. 

Deluxe Wonder Volume & Protection haarspray €5,99 (250 ml) Wella

Je hebt droog en beschadigd haar

Heb je last van droog en beschadigd haar of heb je juist vaak klitten omdat je vol, maar stug haar hebt? Dan kan je haar wel wat extra liefde gebruiken in de vorm van een fijne haarolie. De voedende Wella Deluxe Rich Oil is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar, maar ook om je haar te ontwarren en makkelijker kambaar te maken. De Rich Oil beschermt je haar tegen UV-straling en door o.a. avocado-, kokos- en camellia trea tee-olie word je haar aan de binnenkant gevoed, voelt het haar tot drie dagen gewichtsloos aan en krijgt je haar een prachtige glans. 

Wella
Wella Deluxe Rich Oil, €9.99

Je hebt last van vet haar

Heb je fijn haar dat snel vet wordt en durf je daarom geen olie te gebruiken om je haar extra te voeden? Begrijpelijk. Haaroliën kunnen berucht zijn, omdat ze fijn haar soms verzwaren, plat maken of je juist een vette coupe opleveren. Met de voedende Wella Deluxe Light Oil hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. De anti-breuk, UV-beschermende, lichtformule olie wordt snel geabsorbeerd zonder een kleverig gevoel op je handen of haar achter te laten. De Light Oil voorziet je haar tot wel drie dagen van een intense glans en verzorging. Kom maar op met die elegante finish.

Wella Deluxe Light oil, €9.99

Wella Deluxe

De Wella Deluxe-haarlijn bestaat uit diverse styling- en beschermende producten die een must zijn in je badkamer. De lijn bevat haarmoussen en haarsprays die het vijfvoudige Keratine beschermingscomplex bevatten. Hiermee bescherm je je haar tegen vijf factoren van haarbeschadiging: UV-stralen, pluishaar, dofheid, droog haar en schade door stylinghitte. Ook biedt Wella Deluxe twee haarolies, en deze olies hebben maar liefst tien voordelen: anti-break, voeding, gladheid, UV-bescherming van het haar, zacht gevoel, gemakkelijker kammen, ontwarren, anti-pluis, glans en handelbaarheid. Worden we blij van! 

Alle producten van Wella Deluxe zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister Nederland. 

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je lokken te verzorgen met de producten van Wella Deluxe? Snappen we. We mogen daarom 10x een mooi haarverzorgingspakket t.w.v. €21,97 weggeven. Wat er in het pakket zit? De Wonder Volume & Protection haarmousse (€5,99), Wonder Volume & Protection Haarspray (€5,99) en de Rich Oil (€9,99). Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Win één van de tien haarverzorgingspakket van Wella t.w.v. €21,97

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met 23 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook