Zo ziet de man van Angela Groothuizen eruit

Dit is de man met wie ze al dertig jaar samen is.

Lees ook

Angela Groothuizen kennen we als zangeres, presentatrice, actrice en coach. De Dolly Dots-zangeres weet alles van een leven in de spotlights. We kunnen via Instagram regelmatig meekijken met haar sterrenleven. Heel af en toe staat daar ook een kiekje van haar long time lover Rob Mooij tussen. Hoe ziet hij er eigenlijk uit?

Even uit elkaar geweest

Angela en Rob kennen elkaar al behoorlijk lang en hebben een bijzondere relatie. Ze waren jarenlang een echt power couple en kregen twee dochters samen: Lola en Nona Tijger. Toch leek het er vorig jaar even op dat het sprookje was afgelopen, want ze gingen kort uit elkaar. Angela was er een aantal maanden kapot van, maar besloot Tinder te downloaden. “Een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand voor swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen. Sommige van hen zijn vrienden geworden, anderen lovers“, aldus Angela toen tegen Nouveau.

Leuk gezelschap

Toch weer samen

Inmiddels liggen de dagen als vrijgezel dus achter Angela en is ze weer gelukkig met Rob. Volgens de twee is een open relatie de sleutel tot succes. Wil je weten wat ze daar nog meer over hebben gezegd én hoe Rob er nou eigenlijk uitziet? Lees dan snel verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook