Angela Groothuizen laat volgers schrikken met nieuwe look

Are you ok, Angela?

Lees ook

Doorgaans ziet Angela Groothuizen eruit om door een ringetje te halen. Haren mooi gestijld, een beeldig make-uppie op en een prachtige outfit aan. Deze keer kwam de zangeres echter met een andere look uit de stoel van visagist Leco van Zadelhoff. Tot grote schrik van haar volgers…

Nieuwe look

“Wat zou er met deze vrouw aan de hand zijn?”, schrijft Angela bij een foto waar ze er op z’n zachtst gezegd wat gehavend uitziet. De prachtige zangeres is nauwelijks te herkennen met het verwilderde oranje haar, blauwe oog en een flinke snee in haar wenkbrauw.

Dat het niet om een nieuwe look gaat, wordt wel duidelijk uit de hashtags die Angela bij de foto plaatst: #avontuur en #rolletje. De zangeres en The Voice Senior-coach heeft dus een serie- of filmrol te pakken.

Even schrikken

Angela’s volgers moesten even slikken toen ze de foto voorbij zagen komen. “Gatver haha, ik schrok echt even”, schrijft iemand. “Schrik me kapot. Heel goed gedaan”, reageert een ander. “Cool”, laat Eric Corton weten onder de foto. Ook Irene Moors is onder de indruk: “Wauw. Mooie grime. Heel benieuwd.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook