Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Margaux reageert op nachtelijke avontuurtjes Fabrizio

Wat vindt ze ervan dat Fabrizio ook met Sanne en Madieke tussen de lakens dook?

Fabrizio Tzinaridis heeft het er maar druk mee in De Bachelor België. Anders dan in de Nederlandse versie van het programma ging hij niet op twee, maar op drie 24-uursdates. Enne, tijdens die dates beleefde hij met elk van de drie dames een intieme nacht. Al lijkt finaliste Margaux dat niet zo'n probleem te vinden.

Laatste roos

Ondanks dat Fabrizio zo zijn twijfels had bij Margaux, wist de Vlaamse beauty toch een van de twee laatste rozen te scoren. Ze hoopt dan ook dat de bachelor in de aflevering van volgende week uiteindelijk voor haar kiest. "Ik kreeg de allereerste bloem, dus het zou mooi zijn als ik ook met de allerlaatste naar huis mag", zegt ze tegen HLN.

Gevoelens

Margaux vertelt dat ze de laatste afleveringen erg intens vond. "Ik moest me meermaals verdedigen tegen roddels en achterklap, en dat maakte mijn avontuur een stuk zwaarder. Ik had vaak het gevoel dat ik tegen een achterstand moest opboksen", aldus de beauty. Dat was het echter allemaal waard voor de gevoelens die ze kreeg voor de bachelor. "Ik had wel iedere keer een goed gevoel als we elkaar zagen, en dat bleek – na die roos van woensdag – ook te kloppen."

Hoe meer het liefdesavontuur vorderde, hoe meer gevoelens Margaux voor Fabrizio kreeg. "Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf kon zijn bij Fabrizio. Ik ontwikkel niet snel gevoelens, maar dat lijkt me wél een heel mooie basis voor een potentiële relatie", zegt ze met een knipoog.

Intieme nachten

Die gevoelens waren zo sterk, dat ze tijdens de 24-uursdate zelfs een intieme nacht met de bachelor beleefde. Achteraf blijkt echter dat Fabrizio niet alleen met haar tussen de lakens is gedoken, maar ook met de Nederlandse Sanne én Madieke. "Ik wist vanaf het begin dat zoiets kon", reageert Margaux. "Ergens vermoedde ik dat het gebeurd was, maar ik wist het niet zeker. However, ik denk niet dat het veel had uitgemaakt. Het was mijn date, en seks hebben voelde goed. Daar draait het om: je gevoel volgen."

En dat is volgens Margaux ook wat Fabrizio heeft gedaan: zijn gevoel volgen. "Hij was daar voor zichzelf, en moest bepaalde dingen uitzoeken. Uiteindelijk weet je in het dagelijkse leven ook niet wat je date de voorbije dagen heeft gedaan", aldus Margaux.

Eerlijkheid duurt 't langst

Margaux neemt het Fabrizio dan ook niet kwalijk dat hij haar niet heeft ingelicht over zijn nachtelijke avontuurtjes met Sanne en Madieke. "Of ik het niet fijner had gevonden als hij dat toch had gezegd? Nee. Als Fabrizio op dat moment niet de behoefte voelde om dat te vertellen, moet hij dat niet doen", vertelt ze. Al denkt ze wel dat hij eerlijk zou zijn geweest, als zij hem ernaar had gevraagd. "Onze communicatie zat goed; en ik respecteer z'n keuze."

"Als ik in zijn schoenen stond, had ik misschien wel hetzelfde gedaan", gaat Margaux verder. "In het normale, dagelijkse leven wil je toch ook weten of het op seksueel vlak klikt? Als mensen zich daar nu druk om willen maken, moeten zij dat weten. Ik ga er mijn slaap niet voor laten." Aha!

Bron: HLN | Beeld: De Bachelor België