De Bachelors Margaux reageert fel op haatreacties: ‘Jullie zien maar 50 minuten’

Veel kijkers lieten zich uit over een 'achterbakse' actie van Sanne.

Waar de ladies in de Nederlandse versie van De Bachelor het goed met elkaar kunnen vinden, lijkt dit in de Vlaamse versie van het programma wel anders in elkaar te steken. Onderling is er behoorlijk wat drama, waar kijkers van het programma hun ongezouten mening over geven. Maar dat laat Margaux niet zomaar gebeuren.

‘Roddeltante’

In de nieuwste aflevering van De Bachelor België had Sanne eindelijk weer een één-op-één momentje met Fabrizio. De twee kletsten over van alles, zo ook over de ladies in de villa. Er ontstond echter ophef toen Sanne bij Fabrizio een boekje opendeed over een uitspraak van Vanessa. Vanessa had namelijk gezegd dat Fabrizio zijn vrouw niet zou gaan vinden in De Bachelor, iets wat Sanne dus weer doorvertelde aan Fabri. Reacties als: “Hoe vals kan je zijn”, “Wat een roddeltante” en “Zo achterbaks!”, voerden vervolgens de boventoon op Twitter.

Margaux

De lelijke reacties over de actie van Sanne bleven maar komen, iets wat Bachelor-vriendin Margaux niet accepteert. Via een uitgebreid bericht op Instagram Stories springt ze in de bres voor Sanne. “Mijn vriendschap met Sanne groeide met de dag. Ik ben zo dankbaar om haar in mijn leven te hebben, altijd eerlijk en oprecht naar iedereen. Geen geroddel of gezever, want dat is Sanne niet”, begint Margaux haar bericht.

@margaux.verbestel

‘Allesbehalve de waarheid’

Margaux vervolgt haar verhaal door aan te geven dat ze alle reacties op Twitter heel naar vindt om te lezen. “Alles behalve de waarheid. Jullie zien uiteindelijk maar 50 minuten, en believe me als ik zeg dat er veeeel achter de schermen gezegd wordt”, stelt Margaux. “Sanne is eerlijk, Sanne is oprecht en Sanne heeft een mooie persoonlijkheid. Haar eerlijkheid wordt duidelijk niet door iedereen aanvaard, maar zolang het tussen ons maar goed zit.”

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws