Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: dit zijn de eerste beelden van Temptation Island: Love or Leave

'Alle relaties zijn voorbij', klinkt het in de video.

Nog maar een weekje wachten en het Temptation Island-drama kan weer beginnen. Om ons alvast wat op te warmen, deelt Videoland de allereerste beelden van het gloednieuwe seizoen.

Zelf uitgekozen singles

Uitbrakken na Koningsdag doe je volgende week donderdag niet met één, maar met twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Enne, we durven wel te garanderen dat je niet in slaap zult vallen bij dit nieuwe seizoen. De eerste beelden beloven namelijk héél veel goeds.

"Vier koppels met een lange, maar onzekere relatie wagen een sprong in het diepe. Ze gaan de ultieme relatietest aan en worden twee weken van elkaar gescheiden", horen we presentatrice Monica Geuze zeggen. Kaj Gorgels vult aan: "Wat doet het met hen als ze twee weken omringd zijn door singles die ze zelf hebben uitgekozen?"

'Kind in een snoepwinkel'

Al snel wordt uit de eerste beelden duidelijk dat de singles, die allen openstaan voor de liefde, het de koppels niet makkelijk maken. Zo horen we René zeggen: "Op dat moment voel je je net een kind in een snoepwinkel. Ik word helemaal gek hier" en lijkt Ivo aan het twijfelen te zijn geslagen: "Ik weet niet of ik naar huis ga als koppel of als single." Ook de dames stellen zich volop open voor een diepere connectie. "Ik voel me vrijer hier, dan thuis", aldus Linde. Oeh...

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Tom Cornelissen