Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de Bridgerton-cast gaat viraal op TikTok

De TikToks hebben al miljoenen views!

BRIDGERTON (2020) - RUTH GEMMELL  - WILL TILSTON  - PHOEBE DYNEVOR  - CLAUDIA JESSIE  - LUKE THOMPSON  - FLORENCE HUNT  - JONATHAN BAILEY. Season 1 Chapter 5.

Thee drinken met de koningin van Engeland, per koets naar de bruiloft van de rijkste leden van the ton en bij iedere gelegenheid je weer in een korset moeten heisen: het is alleen weggelegd voor de wealthy Bridgerton-familie uit de 19e eeuw. Anno 2022 is de familie Bridgerton echter druk met heel iets anders, namelijk TikToks maken!

TikTok-sterren

Het tweede seizoen van Bridgerton hebben we in één ruk uitgekeken. We zijn nog steeds onder de indruk van de prachtige kostuums van de acteurs en vergeten soms even dat ze in het dagelijks leven niet in deze outfits rondlopen. Of toch wel? We kwamen namelijk het TikTok-account van Florence Hunt tegen, de actrice die Hyacinth speelt in de serie. Hyacinth en Gregory (Will Tilson) zijn in Bridgerton de jongste telgen van de Bridgerton-familie en houden wel van een lolletje.

Viraal

Ook in real life kunnen ze het niet laten om de draak te steken met de rest van de cast, want op TikTok doet iedereen vrolijk mee in het filmpje van Florence. Zo zien we in een video – die meer dan 24 miljoen (!) keer is bekeken – hoe de acteurs één voor in een beeld verschijnen terwijl ze het populaire nummer Tik Tok van Ke$ha meezingen. Hyacinth begint, waarna Gregory en Eloise (Claudia Jessie) inhaken, gevolgd door de drie oudste broers én moeder Bridgerton. Hilarisch!

@flothe2nd and so the tik toks begin😉🎩. #bridgertonnetflix ♬ TiK ToK - Kesha

En dat is niet de enige virale video van de cast, want eerder deze week deden ze het gewoon opnieuw! Ditmaal zongen ze mee op Party in the USA van Miley Cyrus. "Party in the Bridgerton green room", schrijft Florence in de caption. En we moeten toegeven, Anthony (Jonathan Bailey) steelt toch echt wel de show!

@flothe2nd Party in the BGR (bridgerton green room) #bridgo ♬ Party In The USA - Party All Night

Nieuwe seizoenen

We moeten waarschijnlijk nog wel even wachten voordat we het derde én vierde seizoen van Bridgerton kunnen bingen, maar ondertussen kunnen we dus heerlijk scrollen door de TikToks van de Bridgerton-cast! Enne, er is ook een spin-off van Queen Charlotte in de maak! Genoeg om naar uit te kijken dus.

Bron en beeld: TikTok, BrunoPress (Netflix)

Showbizz
  • BRIDGERTON (2020) - RUTH GEMMELL - WILL TILSTON - PHOEBE DYNEVOR - CLAUDIA JESSIE - LUKE THOMPSON - FLORENCE HUNT - JONATHAN BAILEY. Season 1 Chapter 5.