Whut: deze nieuwe datingshow is gebaseerd op paringsrituelen van dieren

Veertien singles worden op beestachtige wijze verleid.

Denk je dat je alle mogelijke vormen van daten al eens voorbij hebt zien komen op televisie? Think again! discovery+ komt binnenkort met een gloednieuwe datingshow, genaamd Love in the Jungle. Hierin worden singles (letterlijk) op beestachtige wijze verleid.

Paringsrituelen

Dieren in the wild hebben hun paringsrituelen tot in de puntjes ontwikkeld. Als je weleens een natuurfilm kijkt, kan dit je ook niet ontgaan zijn. Waar wij mensen onze crush proberen te verleiden met slechte openingszinnen, een vlotte babbel of zwoele blikken, pakken dieren dat heel anders aan. Enne, volgens de makers van deze nieuwe datingshow kunnen wij daar misschien nog wel iets van leren.

Losgelaten in de jungle

Of die paringsrituelen ook bij mensen werken, gaan we binnenkort zien in Love in the Jungle. In de serie worden veertien wanhopige singles losgelaten in de jungle van Colombia. Daar gaan ze de dierlijke paringsrituelen nabootsen, om te kijken of ze op die manier the one kunnen vinden.

Vechten als agressieve padden, paraderen als flamingo’s of brullen als edelherten: de deelnemers zullen het allemaal proberen in de hoop hun match made in heaven te ontmoeten. Klein detail: ze mogen hierbij niet praten. Sterker nog, de deelnemers mogen helemaal niet met elkaar praten tijdens het avontuur. Dat zal even wennen worden!

Waar en wanneer

Wij kunnen nu al niet wachten op de hilarische beelden die deze menselijke paringsrituelen gaan opleveren. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Love in the Jungle is vanaf zondag 8 mei te zien op discovery+. De serie telt zeven afleveringen, dus je kunt weer lekker gaan bingen. Wij zetten alvast een kruis in onze agenda’s!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube

Laatste nieuws