Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Monica Geuze

'Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond', aldus de beauty.

Het was zeker geen happy weekend voor Monica Geuze. Er is namelijk voor de zoveelste keer ingebroken in haar auto, zo laat de influencer weten via haar Instagram stories.

Ingebroken

Afgelopen weekend is er wederom ingebroken in Monica's auto. "Thanks aan de 2 zwervers die vannacht om 3.00 mijn auto hebben opgeruimd", laat de presentatrice weten via Instagram. Ook dit keer zijn er een hoop dure spullen buit gemaakt. "Hoop dat het Sophia Mae pakket jullie huis als een thuis zal laten voelen, jullie de show stelen met mijn Burberry trenchcoat en jullie een hoop vrouwtjes verleiden met die prachtige maar vooral sexy Dsquared2 boots", somt ze op. "Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond."

Beeld: Instagram @monicageuze

Niet de eerste keer

Het is helaas niet de eerste keer dat de beauty met een inbraak te maken heeft. Vorig jaar werd er in april én september een autoruit ingeslagen. Eerder werd er ook al ingebroken in haar toenmalige woning toen Monica op vakantie was. Gelukkig zijn er toen geen spullen gestolen, maar het is natuurlijk wel flink schrikken. De influencer heeft al de nodige maatregelen genomen. Zo zijn haar autoruiten voorzien van een anti-inbraaklaag. Helaas heeft het niet mogen baten. Het is nog onbekend of Monica aangifte gaat doen, zo laat haar manager weten aan RTL Boulevard. Sterkte, Mo!

Sophia Mae

Er is dus onder meer een pakket van Sophia Mae – de eigen lifestyle-lijn van Monica – gejat. "Het bevat producten die voor mij echt symbool staan voor een selfcare-momentje", legde ze eerder uit aan RTL Boulevard. Maarre, hoe komt ze eigenlijk aan de prachtige naam van het merk? Monica herself vertelt dat de naam op het lijstje stond voor mogelijke kindernamen. Haar eigen dochter kreeg de naam Zara-Lizzy, maar het had niet veel gescheeld of ze had eigenlijk Sophia Mae geheten. “Ik dacht echt: dit project is mijn tweede kindje. Ik keek in de notities op mijn telefoon, want hier ik heb ooit een namenlijstje gemaakt met potentiële kindernamen. Toen zag ik Sophia Mae staan en dacht ik: dit is het. Het was een soort klik, alles klopte gewoon.”

Bron: Instagram @monicageuze, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram