Monica Geuze doet boekje open over nieuw seizoen Temptation Island

'In de geschiedenis van Temptation Island is dit nog nooit eerder gebeurd.'

Afgelopen week deelde Monica Geuze al groot nieuws op haar Instagram Stories: de opnames voor het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zitten er op. Aan RTL Boulevard verklapt de presentatrice nu dat het er weer eentje is die je niet wilt missen.

Nog nooit eerder gebeurd

“Dit seizoen trapt wel echt af met een andere wending. Er zijn wel echt twistjes”, verklapt Monica vanaf de zonnige opnamelocatie in de Dominicaanse Republiek. Daar sluit collega-presentator Kaj Gorgels zich volledig bij aan: “In de geschiedenis van Temptation Island is dit nog nooit eerder gebeurd. Volgens mij ook niet in het buitenland. We maken het de deelnemers makkelijker én moeilijker, dat is het enige wat we zeggen.”

Diverse verhaallijnen

Waarom we het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave écht niet mogen missen? “Ik heb het idee dat we dit altijd zeggen, maar het is echt een ander seizoen dan andere seizoenen”, vertelt Monica. “De verhaallijnen zijn allemaal mega divers.” Dat kan Kaj beamen: “Zeker, er zit er ook eentje bij die er echt uitspringt.” Volgens Monica is er eerder niet zo'n verhaal geweest. Hmmm, dat belooft weer veel goeds! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende Bert en Delphine of Sonny!

Nederlandse editie

Viktor Verhulst keert dit seizoen niet terug als presentator van het realityprogramma. Er staat namelijk weer een geheel Nederlandse editie op ons te wachten, en dus staat Kaj weer naast Monica. Naar verwachting is het nieuwe seizoen van Temptation Island in het voorjaar van 2022 te zien bij Videoland. We can't wait!

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws