Cute! Zo zag Britt Dekker eruit als 12-jarig meisje

We verklappen alvast: ze was toen niet blond.

Lees ook

Bruine lokken

Het is alweer vier jaar geleden dat Britt dit fantastische throwback-kiekje deelde met haar Insta-volgers. Dat maakt het echter niet minder leuk om er nog eens op terug te blikken. Want zeg nou zelf: een 12-jarige Britt met bruine lokken, dat is toch ontzettend cute? En ook de stralende lach was al op jonge leeftijd aanwezig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Blondine

Onlangs heeft de presentatrice en mediapersoonlijkheid de big 30 aangetikt en heeft ze al jaren blond haar. Toch kreeg ze destijds een heleboel positieve reacties op de foto en vele daarvan gaan over haar toenmalige haarkleur. “Wauw staat je echt goed!” en “Staat je eigenlijk wel mooier dan blond”, valt er te lezen.

Wij vinden in ieder geval dat beide haarkleuren haar prachtig staan!

Trouwplannen

Mooie blonde lokken, een goedlopende carrière, haar eigen paard én gelukkig in de liefde: we kunnen wel stellen dat Britt inmiddels een stabiel leven heeft opgebouwd. De presentatrice is al jaren samen met haar grote liefde Max, maar trouwen? Dat willen de tortelduifjes pas als er aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. In gesprek met Beau Monde vertelde Britt eerder hoe het er nu voor staat.

Max wil best op één knie gaan voor Britt, maar wel pas als ze zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt’. Een voorwaarde waaraan de presentatrice en paardenfanaat maar moeilijk kan voldoen, zo vertelde ze aan het blad. “Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt. Mijn kleedkamer thuis is één grote ontploffing. In mijn – grote – auto is geen ruimte voor passagiers. Kleding, zakken hooi, brokken voor de paarden: mijn auto zit tot het dak vol.”

Tegenpolen

Vriendlief Max is daarentegen ‘supernetjes’, aldus Britt. “We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.” Een mooie liefdesmetafoor voor iemand die in hetzelfde interview toegeeft ‘verslaafd te zijn aan vet’. Maar hoe zit het met eventuele kleine broodjes kroket?

“Ik weet het niet”, zegt Britt destijds over haar kinderwens. “Ik denk wel eens dat moeder-zijn helemaal niet zo geweldig is. Natuurlijk hou je superveel van je kinderen, zijn zij het belangrijkste wat er is, maar het lijkt me ook een extreem grote verantwoordelijkheid, veel zorgen. Voor nu hou ik het bij de paarden.”

Bron: Instagram @brittdekker92, Grazia archief, Beau Monde | Beeld: Brunopress, Instagram 

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook