Cute! Zo zag Britt Dekker eruit als 12-jarig meisje

We verklappen alvast: ze was toen niet blond.

Britt Dekker gaat al jaren met blond haar door het leven, we kennen haar dan ook niet anders. Toch zag ze er als 12-jarig meisje heel anders uit. De stralende glimlach was al aanwezig, maar de blonde lokken waren even ver te zoeken.

Begin televisiecarrière

Britt Dekker kwam voor het eerst op televisie als onschuldig 17-jarig meisje bij Take me Out. Daar sprong ze er al snel uit met haar nuchtere opmerkingen en droge humor. Ook Ymke Wieringa – een al net zo opvallende verschijning – was te zien in de spelshow, waarna Britt en Ymke jarenlang een iconisch tv-duo vormden. Het was een vliegende start voor Britt, die uiteindelijk alleen zonder Ymke haar carrière verder voortzette. Voor Ymke hoefde het leven in de schijnwerpers namelijk niet zo nodig. Zij trok zich terug en dus werkte Britt verder aan haar eigen carrière.

Van Sterren springen tot Het beste idee van Nederland en van Zappsport tot Wie van de drie: je kunt al een aantal jaar niet meer om Britt heen op de Nederlandse televisie. Inmiddels is Britt Dekker dan ook all grown up en uitgegroeid tot volwaardig presentatrice met een fantastische carrière. Maar hoe zag de blondine er voor haar televisiecarrière eigenlijk uit? Niet blond, kunnen we alvast verklappen.

Britt als tiener

Britt Dekker en haar blonde lokken zijn al jaren onafscheidelijk. Overal waar ze komt zit haar coupe on point en af en toe probeert ze nog weleens iets nieuws – al gaat het dan niet om de haarkleur. Qua kleur weet Britt al jaren zeker dat blond helemaal haar ding is. Toch is de presentatrice niet altijd blond geweest. Als 12-jarig meisje had ze namelijk een heel andere hairdo.

Tegenwoordig is haar Instagram een mengelmoes van stunning rode loper-looks, presentatieklussen en haar paard George. Maar als we even terugscrollen, komen we een foto tegen van Britt in haar tienerjaren. Op de foto zien we Britt als tiener met bruin haar en een schuine pony. En to be honest: dat is even wennen. Als we de caption mogen geloven was het dan ook een experiment: “Toen ik twaalf was en ik een pakkie bruine verf van de Kruidvat in mijn haar had gesmeerd…”

Benieuwd hoe Britt als 12-jarig meisje met bruine lokken door het leven ging? Je ziet het op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws