Chantal Janzen zet zoontje Bobby in het zonnetje voor zijn verjaardag

'Zo dankbaar dat we jou mochten krijgen.'

Lees ook

Groot feest in huize Jansen vandaag: Bobby, het jongste zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz, is vier geworden. Ook was vandaag zijn eerste schooldag. Chantal besloot de kleine man via Instagram in het zonnetje te zetten. Happy birthday, little one!

Vier keer hoera

Inmiddels is het vier jaar geleden dat de kleine Bobby werd geboren. Als jongste zoontje van Chantal Janzen en haar partner Marco Geeratz, maakte hij als vijfde kind in hun gemengde familie het plaatje compleet. Zo is Chantal de stiefmoeder van Esmée, Isaa en Zion. Samen met Marco heeft zij nog de zoontjes James en Bobby. Met een emotioneel bericht op Instagram blikt de trotse moeder terug op hoe de kleine Bobby gegroeid is. “BOBBY 4 JAAR! Vier! Ik kan nu zoveel schrijven over hem, maar dat lukt me niet vanochtend”, begint ze haar bericht. “Bobby. Die liefste Bob. Die geluksbom. Die jongen die zonnestralen op je schijnt als ie naar je kijkt. Vanaf dat eerste moment dat je naar ons keek. Naar onze fijne familie van 6, waar jij de 7e van werd.” Awww!

Eerste schooldag

Bobby mocht vandaag dus vier kaarsjes uitblazen, en dat betekende dat het ook tijd was voor een andere mijlpaal. De kleine man mocht vandaag namelijk voor het eerst naar de ‘grote’ school. Chantal schrijft: “Ik moet nu naar beneden om niet één maar twéé broodtrommels klaar te maken. En om de wafels van z’n opa in een tas te doen want daar gaat-ie op trakteren vandaag, op z’n eerste officiële schooldag.” We smelten al bij het idee.

Mooie boodschap

Ondanks de drukte met broodtrommels en traktaties, vindt Chantal toch nog de tijd om onder woorden te brengen hoe trots ze is op haar zoontje. “Zo dankbaar dat we jou mochten krijgen. Jij met je eigen stylo en je goeie mood. Ik kan het eigenlijk in één zin zeggen: wat een geluk dat jij bij ons bent gekomen. WAT. EEN. GELUK”, deelt ze. Last but not least heeft ze een mooie boodschap voor de toekomst: “Groei maar lieve Bobby. Ga, groei, geef, geniet. Het leven is prachtig. Net als jij. ❤️” Te cute!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Instagram @chantaljanzen.official | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook