Chantal Janzen deelt té schattige foto’s van zoontje Bobby

Cute!

Als er iemand actief is op social media, dan is het Chantal Janzen wel. Regelmatig deelt ze hilarische anekdotes en lieve momenten met haar gezin op Instagram. Haar meest recente kiekje van zoontje Bobby is de perfecte combinatie van deze twee.

Vaarwel speen

Sinterklaas is bijna in het land en dat is ook te merken in huize Janzen. De presentatrice neemt haar volgers dan ook mee tijdens een gesprek met haar jongste zoon. Bij de eerste foto zien we Bobby nog met een vrolijke lach, maar bij foto twee kijkt hij ineens heel bedroefd. Enne, de reden is eigenlijk best grappig. Chantal schrijft namelijk bij de foto’s: “Foto 1: Voordat ik ‘m vertelde dat die speen komend weekend in een schoentje gaat en ‘s ochtends weg is. Foto 2: Erna.”

Reacties

De kleine man moet het binnenkort dus zonder speen doen. De volgers van Chantal reageren vol medeleven. Zo begrijpen veel volgers wel waarom Chantal het doet. Zo zegt iemand: “Bij ons heeft het gewerkt! Speen was voor baby Piet. Nooit meer om gevraagd. Hallelujah!” Een andere volger had het vooral te doen met Bobby en reageert: “Oeps, dat was geen leuke grap mama, kan er echt niet om lachen.”

Ook bekende moeder Roxeanne Hazes laat een reactie achter onder de hilarische foto's. “Pfff, zelfde verhaal hier. Fen (Fender, red.) is zijn spenen aan het verstoppen. Ik vond er net 1 tussen mijn ondergoed. Een 10 voor zijn inzet. Dat wel. Succes, Chan”, schrijft de zangeres.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws