Zien: zoontje Chantal Janzen kiest eigen outfit uit en het is té schattig

Aaaahw!

Lees ook

Chantal Janzen plaatst regelmatig schattige kiekjes van the fam op Instagram. Ook deze keer weet ze ons weer te verblijden met een lief kiekje van Bobby. De kleine Bobby heeft een fantastische outfit uit de kast getrokken – en poseert trots voor de camera. Cute!

Combinatie

“Snowboots + bomberjack + Ninjago polyester pak + NY Yankees pet + per se dat ene Lego-poppetje mee, waar we te lang naar moesten zoeken ondanks haast = Bobby”, schrijft Chantal Janzen bij een ontzettend schattige foto van Bobby in een kleurrijke outfit. Het zoontje van Chantal poseert trots in een knalgroene broek, felblauw bomberjack en een knalrode pet. Oja, en de snowboots niet te vergeten. “Bob heeft compleet z’n eigen stylo”, gaat Chantal verder.

Reacties

De kleurrijke outfit van Bobby krijgt al na een aantal minuten lovende reacties. Veel volgers vinden het geweldig dat de zoon van Chantal nu al een eigen smaak heeft ontwikkeld. “Stoere bink”, “Fashion icon” en “Hij heeft zoveel drip, niet normaal. Kan zo frontrow tijdens Paris Fashion Week.” Ook vinden volgers het geweldig van Chantal dat ze Bobby laat dragen wat hij wil. “Zo mooi dat je hem lekker laat dragen wat hij zelf wil”, klinkt het dan ook.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook