Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Bibi Breijman deelt lief zwangerschapsfilmpje

De kleine laat zich goed zien!

In oktober maakte Bibi Breijman bekend dat zij en Waylon een tweede kindje krijgen. Inmiddels bevindt ze zich in het derde trimester en duurt het niet lang meer voor kleine Teddy een broertje of zusje krijgt. En dat is te zien, want Bibi heeft een aandoenlijk filmpje van haar baby belly op Instagram gedeeld.

Bijna niet meer misselijk

De afgelopen paar weken genoten Bibi, Waylon en Teddy van een vakantie op Bonaire. Na een roerige periode van zwangerschapsmisselijkheid kan Bibi eindelijk van haar zwangerschap genieten. "Het is ongelooflijk, maar het is ineens gestopt. Ik gebruik zelfs geen medicijnen meer. Op een gegeven neemt je placenta het over, en dan neemt het hormoon dat HG veroorzaakt af. Denk ik. Zoiets. Ik weet het ook niet precies. Ik weet alleen dat het heel fijn is dat ik nu alleen nog last heb van gewone ochtendmisselijkheid, zoals alle zwangere vrouwen", aldus Bibi tegen Story.

Lekker dansen

We zagen de afgelopen weken allemaal prachtige kiekjes in de zon en op het strand voorbijkomen, waar Bibi's groeiende babybuik duidelijk te zien was. Het was hoogstwaarschijnlijk het laatste tripje met z'n drieën. Inmiddels is het gezin weer thuis en gisteren postte Bibi een video op Instagram waarop haar belly vol in beeld is. De baby is behoorlijk actief en heeft er volgens Bibi wel zin in: "Deze wil de stad in op zaterdagavond."

Herkenbaar

Bibi's volgers reageren erg enthousiast op de video. "Aaah zo bijzonder is dit! Zal het nooit vergeten", schrijft Rens Kroes. "Die wil er via de navel uit", grapt Linda Kraan. "Meest bijzondere gevoel wat ik ooit heb mogen meemaken", aldus Kim Feenstra. Ook omschrijven veel andere volgers het gevoel als 'speciaal' en 'magisch'. We hopen dat Bibi nog zoveel mogelijk van de baby kicks kan genieten voor ze gaat bevallen!

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram Bibi Breijman