Bibi Breijman deelt lief gezinskiekje op vakantie

Wat een prachtig plaatje!

Lees ook

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en lover Waylon bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Inmiddels groeit Bibi’s baby belly als kool en dat is goed te zien op het lieve vakantiekiekje dat ze deelt op Instagram.

Vakantie

Bibi en co genieten op dit moment van een heerlijke vakantie op het zonnige Bonaire. “💜 #paradise”, schrijft Bibi dan ook in de caption bij een prachtig kiekje. Te zien is hoe Waylon, Teddy en Bibi met zijn drietjes poseren voor de camera op het strand.

In de reacties barst het van de reacties en emoji’s “❤️❤️❤️❤️”, laat Chantal Janzen achter. Laura Ponticorvo valt het vooral op hoeveel Bibi’s buik al is gegroeid. “Biebjeeee😍je buikje😍😍😍😍”, schrijft de influencer. En: “Mooooi ❤️”, schrijft Anna Nooshin in de comments. Aahw!

Zwangerschapsbraken

Gelukkig is Bibi weer helemaal aan de betere hand. Tijdens haar zwangerschap van zowel dochtertje Teddy als deze tweede zwangerschap, had ze het behoorlijk zwaar door de aandoening hyperemesis gravidarum (HG). Waar veel zwangere mensen misselijkheid ervaren, is dat bij HG nog een flinke stap erger. Aanstaande moeders met HG zijn zo langdurig en extreem misselijk, dat ze soms niet meer kunnen eten, risico lopen op uitdroging en in sommige gevallen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Inmiddels lijkt het ergste voor de influencer achter de rug en kan Bibi gelukkig genieten, zo vertelde Waylon eerder deze maand in gesprek met RTL Boulevard. “Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend.” Waylon is blij dat Bibi zich beter voelt. “Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed.” Gelukkig maar!

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook