Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van babybump: ‘Third trimester’

'Lekker buikje', klinkt het in de reacties.

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en lover Waylon bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Inmiddels groeit Bibi’s baby belly als kool en dat is goed te zien op het zomerse kiekje dat ze op Instagram deelt. 

Vakantie vieren

Bibi en co genieten op dit moment van een heerlijke vakantie op het zonovergoten Bonaire. Dit wordt uiteraard gevierd met een hoop zonnige kiekjes op the gram. Op de nieuwste foto die Bibi op Instagram deelt zien we de beauty in een felgroene jurk inclusief flinke babybump. 

Met de hashtags #thirdtrimester #loading laat Bibi weten dat het niet lang meer gaat duren tot de kleine spruit er is. Bibi, je ziet er fantastisch uit!

Complimenten

De buik van Bibi is flink gegroeid en dat is ook haar volgers niet ontgaan. Zo reageert Laura Ponticorvo: “Mooi Biebje” en plaatst lover Waylon een aantal hartjes bij de foto. 

Andere volgers laten weten dat Bibi er fantastisch uitziet. “Lekker buikje. Staat je goed die zwangerschap!”, “Wow prachtig” en “Zo benieuwd wat hier voor schatje uitkomt”, klinkt het in de comments. 

Zwangerschapsbraken

Gelukkig is Bibi weer helemaal aan de betere hand. Tijdens haar zwangerschap van zowel dochtertje Teddy als deze tweede zwangerschap, had ze het behoorlijk zwaar door de aandoening hyperemesis gravidarum (HG). Waar veel zwangere mensen misselijkheid ervaren, is dat bij HG nog een flinke stap erger. Aanstaande moeders met HG zijn zo langdurig en extreem misselijk, dat ze soms niet meer kunnen eten, risico lopen op uitdroging en in sommige gevallen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Inmiddels lijkt het ergste voor de influencer achter de rug en kan Bibi gelukkig genieten, zo vertelde Waylon eerder in gesprek met RTL Boulevard. “Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend.” Waylon is blij dat Bibi zich beter voelt. “Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed.” Gelukkig maar!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws