Bibi Breijman deelt schattig kiekje van Teddy en babybuik: ‘Nu al lol samen’

Teddy heeft nu al een manier gevonden om met haar broertje of zusje te spelen.

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en lover Waylon bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Hoewel het nog eventjes duurt voordat de baby geboren wordt, beleeft zus Teddy al de grootste lol met haar kleine broertje of zusje.

Samen spelen

Teddy kan niet wachten om grote zus te worden. Helaas zal ze nog even moeten wachten tot ze haar kleine broertje of zusje in haar armen kan sluiten. Maarre, dat mag de pret niet drukken. Teddy is namelijk nu al ontzettend leuk aan het spelen met de baby, zo laat Bibi op Instagram zien. “Nu al lol samen”, schrijft de mom bij een foto van haar babybuik en een enthousiaste Teddy. De kleine krullenbol is de buik van haar moeder volledig aan het versieren met stickers en laat daarbij een big smile zien. Veel te schattig!

Lieve reacties

Bibi’s volgers smelten weg bij het kiekje van Teddy. “Wat is het toch een lekker grietje”, schrijft iemand onder de foto. “Kijk haar glunderen de schat”, laat een ander weten. “Wat een blij ei! Prachtmeid!”, aldus een andere volger. “Zo lief”, “Schattig” en “Schatje”, klinkt het verder in de comment section.

Geheimpje

Waar sommige kinderen even moeten wennen aan het idee van een broertje of zusje erbij, was de kleine Teddy gelijk door het dolle heen. Ze was zó blij, dat ze het nieuws niet lang geheim kon houden. Bibi was namelijk samen met Teddy en haar moeder op vakantie in Portugal toen ze ontdekte dat ze zwanger was. Het blijde nieuws over een zwangerschap via FaceTime met Waylon delen, dat zag Bibi niet zitten. Ze besloot hierom samen met dochtertje Teddy een plannetje te smeden.

“Ik had de zwangerschapstest ingepakt in een brillenkoker. Dat wilde ik aan hem geven als een soort souvenirtje uit Portugal en dat wilde ik dan door Ted laten geven”, vertelt ze. Teddy wist namelijk van Bibi’s zwangerschap. “Ik had tegen haar gezegd dat ik een baby in mijn buik had en dat het ons geheimpje zou zijn.” Teddy kon zich echter niet inhouden toen Waylon hen van het vliegveld haalde. “Het leek goed te gaan, we waren bijna thuis. Toen schreeuwde Teddy door de auto: ‘Mama heeft een baby in haar buik!’”, vertelt Bibi lachend. Cute!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws