Zien: zo zag De Bachelors Yaël eruit met donker haar

Yaël, is that you?

Met haar girly jurkjes en stoere cowboy boots is Yaël een bijzondere verschijning in De Bachelor. Ook zijn wij verliefd op haar prachtige goudbruine lokken. Daarmee ziet ze er heel anders uit dan een paar jaar geleden. Toen had Yaël namelijk nog heel donker haar.

Groot hart

Veel alone time heeft Yaël nog niet met Thomas gehad, maar gelukkig wist ze in de meest recente aflevering een paar één-op-één-momentjes met de bachelor te pakken. Hoewel er van beide kanten nog niet echt een enorme spark is, blijft Thomas nieuwsgierig naar de knappe dame. Enne, dat snappen wij heel goed.

De Amsterdamse heeft namelijk niet alleen de looks, maar ook nog eens een goede portie brains en bovenal een heel groot hart. Zo is ze na haar studie Psychologie gaan werken als ZZP’er met onder anderen kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast is Yaël een echte business lady. Ze runt namelijk samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires.

Donker haar

Dat Yaël dol is op mode, dat hadden we al wel door. De beauty verschijnt elke aflevering weer in de meest fashionable outfits met de mooiste make-up looks. En dan hebben we het nog niet eens over die jaloersmakende lange lokken van haar gehad. Yaëls goudbruine balayage met donkere roots doet ons al weken twijfelen over een bezoekje aan de kapper…

Op social media is te zien dat Yaël niet altijd zulke lichte lokken heeft gehad. Enkele jaren geleden ging ze namelijk nog met een heel donkere coupe door het leven. Enne, we moeten toegeven dat ook dat haar héél goed staat!

Pech

Yaëls Bachelor-avontuur gaat tot nu toe niet zonder slag of stoot. Zo heeft de knappe Amsterdamse nog niet veel één-op-één-momenten met Thomas gehad én moest ze zelfs een date met hem afzeggen. “Ik heb maar twee uur geslapen. Ik werd ’s nachts wakker en mijn keel was helemaal opgezet”, vertelde ze in die aflevering. “Toen ik wakker werd gemaakt voor de date dacht ik: het gaat echt niet.”

Hoewel Yaël eerst nog bang was dat haar kansen bij Thomas voorbij zouden zijn, dacht de bachelor daar gelukkig anders over. Enne, het gaat gelukkig nog steeds de goede kant op tussen Yaël en Thomas. Of er iets op zal bloeien tussen de twee? Only time will tell

Bron: Facebook Yaël Isabelle | Beeld: Jasper Suyk, Facebook

Laatste nieuws