Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hailey Bieber brengt dit iconische 90's haaraccessoire terug

We love it.

De laatste jaren keren steeds meer trends uit de nineties en noughties terug in het modebeeld. Zo zijn scrunchies weer ontzettend populair, net als het diamantje op je tanden. Enne, er is nog een haaraccessoire dat thanks to Hailey Bieber weer helemaal hip is.

Haaraccessoires

Back in the day verschenen wij zelden met een saai kapsel op school. Een coupe zonder ingewikkelde vlechten of haaraccessoires was simpelweg geen optie. Ons favoriete haaraccessoire? Dat waren zonder twijfel haarclips. Enne, dan het liefst in een leuk kleurtje én in een leuk vormpje, zoals een vlindertje.

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7070246033883811114?referer_url=https%3A%2F%2Fembeds.stylist.co.uk%2F&referer_video_id=7070246033883811114&refer=embed

Butterfly clips

Ook Hailey Bieber had behoorlijke nostalgie naar de kapsels van vroeger en besloot de butterfly clips weer eens uit de lade te halen. Ze droeg de schattige haarclips in haar voorste lokken en maakte het af met een girly make-up look en parelketting. Enne, wij moeten toegeven: dat staat haar toch wel errug leuk.

Bron: TikTok @haileybieber | Beeld: BrunoPress