Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een Blonde Perfecting-set van Moroccanoil t.w.v. €100

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze keer staat-ie in het teken van een frisse coupe. We geven namelijk 3x een Blonde Perfecting-set van Moroccanoil t.w.v. €100 weg. 

Gele waas

Blondines hebben dan misschien more fun, ze hebben het niet makkelijk als het op hun hair care aankomt. Het is namelijk een behoorlijke klus om blonde lokken mooi blond te houden. Binnen no time komt er een gele of oranje waas over je lokken waar de meeste zilvershampoos niet tegen zijn opgewassen. Daar komt nog bij: door veel zilvershampoos eindig je dan misschien wel met een frisse kleur, maar voelen je lokken aan als een bosje stro. Willen we ook niet. 

Blonde Perfecting

Bij de pakken neerzitten is niet nodig. Moroccanoil introduceert – als aanvulling op de best-selling Blonde Perfecting Purple Shampoo – namelijk de Blonde Perfecting Purple Conditioner: speciaal ontwikkeld voor blond, opgelicht (inclusief brunette) en grijs haar. Want jawel, ook bruin en grijs haar kunnen een gele waas krijgen. Door een vervaging van een blonde haarkleur worden onderliggende gele pigmenten namelijk blootgelegd.

Om het beste uit je kleur te halen, bestrijd je met de Blonde Perfecting Purple Conditioner ongewenste, koperachtige tinten. Met behulp van een speciale technologie creëer je met deze sulfaatvrije conditioner zijdezachte en glanzende lokken. 

Enne, om de haarpunten extra in de watten te leggen, maak je je haarritueel af met Moroccanoil Treatment Original. Deze haarolie zit vol met anti-oxidantrijke arganolie en vitamines die nóg meer glans aan je lokken geven. 

Win, win, win! 

Kan jij niet wachten om je blonde lokken te verzorgen met deze fijne producten? Lucky you, want Grazia mag 3x een Blonde Perfecting-set van Moroccanoil t.w.v. €100 weggeven. Deze set bestaat uit de Blonde Perfecting Purple Shampoo, Blonde Perfecting Purple Conditioner en de Moroccanoil Treatment Original. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Fingers crossed. 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link shop je de producten van Moroccanoil gewoon zelf. 

[mail-and-win title="Winning Wednesday: 3x een Blonde Perfecting-set van Moroccanoil t.w.v. €100 " description="Doe mee en win! " ended_at="01-21-2022" brand="Moroccanoil" questions="%5B%22%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 1 maart 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.