Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze EOTBDD-deelnemer is binnenkort te zien in First Dates

Wij zitten voor de buis!

Sand,Beach,With,Palms,At,Tropical,Island

Valentijnsdag komt er weer aan! Speciaal voor alle singles die deze romantische dag alleen door moeten brengen, heeft First Dates een special gemaakt. Enne, daarin komt een realityster voorbij die we kennen van zowel Temptation Island als Ex on the Beach.

Valentijnsdagspecial

Op maandag 14 februari zendt de NPO een Valentijnsdagspecial van First Dates uit. In deze bijzondere uitzending van het populaire datingprogramma gaan bekende Nederlanders op blind date. Deze keer doet onder meer zangeres Imca Marina een poging om de ware tegen het lijf te lopen. Zij gaat op date met Harry, een oude bekende van het programma. Ook de 63-jarige theatermaker Adelheid Roosen neemt plaats in het First Dates-restaurant, voor een date met Frans.

Realityster

Maar waar wij vooral benieuwd naar zijn, is de blind date van Shirley Cramer. De realityster doet in de Valentijnsdagspecial van First Dates namelijk nogmaals een gok om the love of her life tegen te komen. Shirley kennen we natuurlijk nog van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze vorig seizoen in te zien was. Daarvoor deed ze ook al eens mee aan Temptation Island VIPS, met haar toenmalige lover Damian.

Shirley in Ex on the Beach: Double Dutch. (Beeld: MTV)

Bad boy

EOTBDD eindigde voor de blondine nog in een romance met Robin, maar ook dat liep helaas stuk. In First Dates hoopt ze dan eindelijk de ware tegen te komen. Enne, ze heeft inmiddels een goed beeld van hoe diegene eruit moet zien. Naar eigen zeggen zoekt ze namelijk 'een stoere bad boy met goede intenties'. Wij zijn erg benieuwd of Shirley die bad boy tijdens een diner ontmoet!

De date van Shirley is op 14 februari te zien in de Valentijnsdagspecial van First Dates bij NPO 3. 

Bron: Love Reality | Beeld: MTV