Nicolette van Dam en Bas Smit bereiken bijzondere mijlpaal

'Niet normaal', aldus Nicolette.

Het is een bijzondere dag voor Nicolette van Dam en hubby Bas Smit. De twee vieren namelijk een enorme mijlpaal in hun relatie. Bas heeft zijn vrouw daarom verrast met een cadeau dat ook zeker ‘enorm’ te noemen is!

Vijftien jaar

Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat Bas en Nicolette een relatie kregen. Bas deelde gisteravond in zijn Stories alvast een aftelklok naar dit grote moment, omdat hij duidelijk niet kon wachten. “Joehoee over kleine 2,5 uur gewoon 15 jaar verkering”, schreef hij enthousiast. En ook vandaag laat hij deze mijlpaal natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op Instagram zien we namelijk dat hij Nicolette verrast heeft met een gigantische bos rozen. “15 jr, 180 maanden verkering met de leukste ❤️🎉🥳”, aldus Bas. Hoe romantisch!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Niet normaal

Binnen no time stromen de felicitaties en gelukwensen voor lovebirds binnen onder de foto. “Niet normaal! ❤️❤️❤️”, reageert de presentatrice zelf. “Zo verwend! Dit is niet normaal! Maar mijn man is ook niet normaal!” schrijft Nicolette verder in haar Stories. Cute!

Om deze bijzondere dag te vieren, hebben Bas en Nicolette een leuk uitje gepland. Nicolette deelt in haar Instagram Stories namelijk een filmpje waarin ze samen in de auto zitten. “Wij gaan zoiets leuks doen”, begint ze. “Ja, we gaan op vakantie…”, vervolgt Bas. “In eigen stad! Dat is toch enig. Vijftien jaar samen, daar willen we een feestdag van maken”, stelt Nicolette. Wij zeggen: op naar de volgende vijftien jaar, gefeliciteerd!

Eindigt met een kaaskop

Naast de liefde voor hun dochters Lola en Kiki en elkaar, delen Bas en Nicolette één grote passie: reizen. In Grazia’s zomerboek vertelde het stel over hun eerste vakantieliefde. “Mijn eerste vakantieliefde was Braziliaans, Tiago heette hij. Ik was zestien en heel verliefd, maar natuurlijk hield het thuis geen stand”, herinnert Nicolette zich nog. Maar Tiago was niet de enige vakantieliefde van de presentatrice, zo weet Bas. “Nic heeft werkelijk op ieder continent verkering gehad, op sommige continenten zelfs in verschillende landen. Ze heeft de hele wereld rondgereisd voor liefde, maar uiteindelijk eindigde ze met een kaaskop.” Al die verschillende schatjes in andere stadjes hebben goed uitgepakt voor Nicolette. “Ik ging bij elk vriendje meteen de taal leren,” zo vertelt ze, “daarom spreek ik nu zoveel talen, haha.”

Bron: Instagram @bassmit en @nicolettevandam1 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws