Zien: Nicolette van Dam wordt opgemaakt door dochter

Een NikkieTutorials in de dop, dat is wel te zien.

Lees ook

Wij weten nog heel goed hoe wij als jong meisje de make-uptas van onze moeder ontdekten. Heerlijk kliederen met blauwe oogschaduw en felrode lippenstift, love it. Ook de dochter van Nicolette van Dam heeft haar moeders make-up stash gevonden en besloot haar moeder een behoorlijke make-over te geven.

Kiki Tutorials

“Mag ik jullie voorstellen… KIKI TUTORIALS“, schrijft Nicolette bij een video waarin ze wordt opgemaakt door haar dochter Kiki. “Duurt nog even voordat ze in de voetsporen van NikkieTutorials kan treden, maar ze is onderweg.”

Zelfvertrouwen heeft de jonge Kiki in ieder geval voldoende, zo is te zien in het filmpje. Met veel precisie brengt ze een glanzende oogschaduw aan. “Kijk eens naar mij, ogen open. Ja, dit gaat goed”, horen we haar zeggen. “Echt niet normaal mooi”, zegt ze vervolgens over haar eigen-gecreëerde look. Maarre, er ontbreekt nog wel wat: een mooi kleurtje op de lippen. De finishing touch, of de 'finish en toch', zoals de kleine Kiki het zegt. Bekijk het geweldige filmpje hieronder.

Bas Smit ook in de make-upstoel?

Hubby Bas Smit is heel blij dat hij niet in de make-upstoel plaats hoeft te nemen. “Ben blij dat ze dit alleen met jou wilt”, schrijft hij onder het filmpje van Nicolette. “Wat niet is kan nog komen. Breng haar niet op ideeën”, grapt een volger vervolgens.

Andere volgers smelten weg bij het lieve moment tussen moeder en dochter. “Geweldig”, “Heerlijk, even meidendingen doen” en “Geweldige liefde”, klinkt het in de comments.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook