Nicolette van Dam openhartig over cosmetische chirurgie

'Botox durf ik niet', aldus de presentatrice.

Lees ook

Als er iemand is die niet ouder lijkt te worden, is het Nicolette van Dam wel. Waar de meeste celebs – of ze het nou toegeven of niet – weleens een bezoekje aan de cosmetisch arts brengen, houdt de presentatrice het liever puur natuur.

Goede genen

Dat Nicolette geen vaste klant is bij de cosmetische kliniek, betekent niet dat ze geen aandacht besteedt aan uiterlijke verzorging. Al zou ze hier nog wel wat meer tijd voor vrij willen maken, vertelt ze aan LINDA.loves. “Ik zou mezelf vaker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moeten gunnen. Ik ga tenslotte richting de veertig, dus dan moet je er misschien wat meer mee bezig zijn”, vertelt ze aan het blad.

“Gelukkig heb ik goede genen”, gaat de presentatrice verder. Daarnaast deelt Nicolette nog een belangrijk advies als het op huidverzorging aankomt: “Zowel mijn moeder als oma hebben me op het hart gedrukt altijd goed af te schminken. Dus zelfs als ik doodmoe thuiskom van een feestje: ik ga nooit slapen met mijn make-up op.”

Botox

Een prikje hier, een prikje daar: dat is niets voor Nicolette. “Botox durf ik niet”, geeft ze toe. “Ik frons te veel, dus dat zou wel een probleempje kunnen worden, maar ik ben bang dat als je het ene doet, je het andere ook moet doen. En waar trek je dan de grens?”, vraagt ze zich af. “Ik hoor goede verhalen over bindweefselmassage van je gezicht. Ik deed dat trouw elke week voor mijn benen, maar ja, toen kwam corona.”

Vraag je het overigens aan hubby Bas Smit, dan zal hij zeggen dat al die nonsens niet nodig is. De twee zijn al jaren samen en hij vindt zijn vrouw nog steeds prachtig. “Na vijftien jaar houdt hij gelukkig nog steeds het meest van kleding waarin je mijn lichaam goed ziet. Daar ben ik best trots op. Ook in drukke tijden verliezen wij elkaar niet uit het oog”, vertelt Nicolette. Awh!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook