Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x een week lang rondrijden op een NIU e-scooter t.w.v. €325

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze keer geven we een prijs weg die volledig in het teken van Valentijnsdag staat. Je maakt namelijk kans om één week gratis rond te rijden op een NIU e-scooter t.w.v. €325. Jij en je loved one kunnen dus samen overal naartoe cruisen.  

Valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur en dat betekent voor sommigen dat er flink wat romantische (of gewoon héél gezellige) activiteiten op de planning staan. Of je nu met je lover op pad gaat, je met je besties een drankje gaat drinken in de stad of een date hebt met een potentiële vlam: er is niets zo fijn om samen op een scooter op pad te gaan. Je hoeft heus niet in een horecagelegenheid te gaan zitten, want met een scooter zijn er véél meer dingen mogelijk.

Date-ideeën

NIU snapt dat als geen ander en zette speciaal voor Valentijnsdag een aantal leuke date-ideeën op een rij. Zo cruise je niet alleen van a naar b met je loved one, je kunt ook samen een (romantische) route afleggen. Niets zo romantisch als (samen met je lief) naar het heelal staren, met de hoop een vallende ster te spotten. Neem een dekentje en een snack mee, hop op de scooter en rijd in de stille nacht naar het mooiste plekje van de stad of in de natuur.

Of scooter met z’n tweeën op de scooter door een grote stad. Haal ergens een koffie to go, geniet van de stad terwijl je op een bankje langs de gracht tot een goed gesprek komt. Rijd van de stad naar het park en pak daar de laatste zonnestralen vanaf een kleedje in het gras. Klinkt dat als muziek in je oren? Lucky you, want samen met NIU mag Grazia een week lang een e-scooter uitlenen. Zo kan je dus een week lang overal naartoe rijden waar je maar wil én met wie je maar wil. Dus, heb je een date op de planning staan, dan neem je hem of haar gewoon mee achterop. 

NIU

NIU produceert en verkoopt hoogwaardige elektrische scooters, bromfietsen en fietsen. NIU heeft op dit moment zeven verschillende series die allemaal gekenmerkt worden door een urban stijl. Als marktleider binnen urban mobility heeft NIU al verschillende prestigieuze internationale designprijzen ontvangen. 

Win, win, win! 

Kan jij niet wachten om je loved one of potentiële lover achterop de scooter mee te nemen? Lucky you, want Grazia mag een week gratis rondrijden op een NIU e-scooter t.w.v. €325 weggeven. Dit houdt in dat je in je eigen woonplaats gebruik mag maken van de e-scooter. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Fingers crossed. 

[mail-and-win title="Winning Wednesdag: 1x een week lang rondrijden op een NIU e-scooter t.w.v. €325" description="Doe mee en win! " ended_at="15-11-2022" brand="NIU" questions="%5B%22%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 15 februari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.