Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cara Delevingne zweert bij dit betaalbare skincareproduct

Het zorgt ervoor dat je droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Het is weer winter en een droog huidje ligt dan op de loer. Ook hebben veel mensen rond deze tijd sneller last van droge lippen en roodheden op hun gezicht. Herkenbaar? Say no more: wij hebben dé tip voor je.

Nieuw alternatief voor Elizabeth Arden

We hebben allemaal al weleens gezocht naar de oplossing voor deze winterproblemen bij onze huid. Dat heeft ons onder andere naar de Elizabeth Arden Eight Hour Cream geleid. Low and behold: we hebben nog een product gevonden dat erg goed helpt én behoorlijk voordelig is. Het gaat om de Egyptian Magic's All-Purpose Skin Cream. Het wordt al meer dan dertig jaar gemaakt en is ook in Nederland op verschillende plekken te koop.

Altijd mee in de tas

Misschien heb je de herkenbare wit-blauw-rode verpakking van de Egyptian Magic Cream al weleens op je social feed voorbij zien komen. Verschillende celebs zweren namelijk bij dit product, waaronder Kate Hudson en Ashley Benson. Ook Cara Delevingne is groot fan. In een interview met Teen Vogue in 2017 zei ze zelfs dat ze altijd een klein potje van deze crème in haar tas meedraagt.

Multifunctioneel

Waar kun je deze crème allemaal voor gebruiken? Het is een multi-purpose cream, die je volgens het merk zelf onder andere kunt gebruiken om je huid zachter te maken, je nagelriemen te verzorgen en littekens te laten vervagen. Ook kun je het inzetten als lippenbalsem of haarproduct. De formule bestaat uit een mix van oliën, honing en bijenwax. Als je het aanraakt, voelt het eerst net als vaseline. Door de vele oliën die erin zitten, smelt het echter op het moment dat je het in je huid of haar wrijft.

Niet alleen celebs zweren bij dit product: ook de reviews van andere gebruikers zijn erg positief. Sommigen benoemen zelfs dat ze het als highlighter gebruiken, omdat ze de glans zo mooi vinden. Wij zijn erg benieuwd! Goed nieuws: de cream is bij meerdere winkels in Nederland te koop. Get it while you can!

Bron: Grazia Daily | Beeld: BrunoPress