Easy does it: zo maak je je huid winter ready

Zo voorkom je een droge, schrale huid in de winter

Lees ook

Nog heel even en dan is het zover: Christmas! Hoewel we altijd met volle tuigen van de kerstdagen genieten, betekent het aanbreken van de feestdagen ook dat de winter is begonnen. En net op die koude, schrale dagen kan je huid wel wat extra liefde gebruiken. We hebben daarom een paar tips van hannah om je huid goed te verzorgen op een rijtje gezet. Enne, de huidverbeterende producten van hannah zijn ook nog eens leuk als cadeautje onder de kerstboom.

Reinigen, reinigen, reinigen

We can't stress this enough: goed voor je huid zorgen begint bij een goede reiniging. Aangezien we van snel, effectief én makkelijk reinigen houden, raden wij de Cleansing Oil van hannah aan. Dit is een mild reinigingsproject dat de huid efficient schoonmaakt zonder de huid uit te drogen. Integendeel zelfs, dankzij de natuurlijke ingrediënten voedt deze olie je huid juist.

Cleansing Oil

Wil je je huid juist extra reinigen? Gebruik dan eens hannahs Cleansing Clay. Dit is een detoxmasker dat de huid voorziet van een dieptereiniging. Dit product is helemaal een aanrader als je een onzuivere of vette huid hebt of vaak last hebt van irritaties.

Cleansing Clay

Hydrateren maar!

Zoals je elke dag zo'n twee liter water moet drinken om goed gehydrateerd te blijven, moet je ook je huid elke dag van een beetje extra hydratatie voorzien, en dan in de vorm van een fijne crème of spray. Met name in de winter is het belangrijk om je huid genoeg te voeden. Op koude dagen zitten we veel meer binnen bij de verwarming, waardoor je huid droger en strakker kan aanvoelen. Met de Sparkling Spray van hannah geef je je huid makkelijk extra hydratatie én voorzie je je gelaat meteen van wat extra belangrijke stoffen.

Tip: Last van een glimmende huid? Breng eerst je dagcrème aan en spray vervolgens wat Sparkling Spray op je gezicht. Deze spray werkt namelijk ook matterend. Handig!

Sparkling Spray

Take it easy

Hoe goed je ook voor je huid zorgt, als je veel stress ervaart, zal je dat waarschijnlijk ook merken aan je huid. Stress is namelijk een grote boosdoener voor je lichaam én huid. In deze bewogen tijd kunnen we dan ook wel wat extra ontspanning gebruiken. Wist je dat de unieke ingrediënten in de Personal Choice van hannah een ontspannende werking hebben op de huid? En dat is nog niet alles: Deze crème zorgt ook voor een verbeterde aanmaak van collageen. Win-win als je het ons vraagt.

Wondercrème

En nu we toch bezig zijn met onze favorieten tippen, mag de 24-hour Skin Balancing niet ontbreken. Deze crème is al meer dan dertig jaar een musthave op het gebied van huidverbeterende producten. De 24-hour Skin Balancing ontwikkelde hannah als eerste product in combinatie met de befaamde bindweefselmassage. Het is een rijke conditioner die de huid in balans brengt, direct voedt, hydrateert én beschermt. Zodra de crème is aangebracht, voelt je huid direct flexibeler aan en is-ie ook nog eens voorzien van een prachtige glans. Daar worden we blij van.

24-hour Skin Balancing

Klaar voor de feestdagen

Met het oog op de feestdagen willen we onszelf ook graag net een beetje extra glam aanmeten. Dit doen we onder meer met een likje mascara en een mooie lippenstift, maar ook met de Touch of Colour. Deze finishing touch geeft je huid meteen een vleugje kleur. Dankzij een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders wordt de huid meteen gematteerd én heeft de Touch of Colour een kleurcorrigerende werking. Ideaal!

Touch of Colour

Dat we deze weken helaas niet 's avonds uit eten kunnen of kunnen genieten van een grandioos feest, betekent natuurlijk niet dat je er niet flawless bij mag zitten. Gun je huid dus een goede verzorging en straal deze feestdagen.

Beeld: hannah

Laatste nieuws

Zie ook