Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn ouders geworden

Ze hebben hun eerste kleine kindje mogen verwelkomen.

Lees ook

Nick Jonas en zijn vrouw Priyanka Chopra hebben hun eerste kindje gekregen. Dat maken zowel de zanger als de actrice bekend via Instagram.

Geen teken van een zwangerschap

De geboorteaankondiging komt voor veel mensen uit de lucht vallen. Op de Instagram-pagina van zowel Nick als Priyanka was namelijk not a single sign van een zwangerschap te bespeuren. Het bericht dat ze nu hebben geplaatst, maakt duidelijk waarom. Het kindje is met de hulp van een draagmoeder ter wereld gekomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas)

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder. We vragen om privacy tijdens deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin”, schrijft het stel. Ze hebben niet bekend gemaakt wanneer het kindje geboren is en welke naam ze voor hem of haar gekozen hebben.

Grote bruiloft met Nederlands tintje

Nick en Priyanka trouwden drie jaar geleden, in december 2018. Ze hielden twee grootse ceremonies in het Umain Bhawan Palace in Jodhpur, India. Er waren meer dan 200 gasten bij hun bruiloft aanwezig. Het feestje werd ook een klein beetje in ons kikkerlandje gevierd, want Priyanka kwam voor haar bachelorette party naar Amsterdam.

Twee wensen

Een jaar na hun bruiloft vertelde Priyanka in een interview met de Indiase Vogue dat ze twee grote wensen had: “Een huis kopen en een baby krijgen staan op mijn to-dolijstje.” Afgelopen januari dikte ze dat tijdens een interview met E! nog een beetje aan. Ze zei grappend dat ze ‘zoveel kinderen wilde als nodig is voor een cricketteam’. Voorlopig zullen ze hun handen nog wel vol hebben aan hun eerste kindje, maar who knows?

Bron: NU, ELLE | Beeld: BrunoPress, Instagram Nick Jonas

Laatste nieuws

Zie ook