Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de skincare-routine van Julia Sinning

Zo komt Julia dus aan haar stralende huid.

Premiere Benedetta

Ze won Miss Nederland 2021 en is vanbuiten en vanbinnen een natural beauty. Elke dag make-up dragen is voor Julia Sinning dan ook niet aan de orde. Wel verzorgt ze haar huid graag met goede skincare-producten. Aan Grazia vertelt Julia meer over haar skincare-routine en beautyproducten.

Reinigen

Menig huidspecialist raadt het aan: reinig je huid dubbel in de ochtend en avond. Ook Julia heeft dit meegekregen, zo vertelt ze aan Grazia dat ze inderdaad dubbel reinigt. “Ik begin de dag met het schoonmaken van mijn gezicht met de hannah Cleansing Oil”, legt Julia uit als we met haar bellen. "Daarna gebruik ik de Prepare Potion om mijn huid intensief te reinigen en vervolgens gebruik ik de Sparkling Spray. Eén keer in de twee dagen gebruik ik ook nog het BeYOUty serum. Als dagcrème gebruik ik de SebuPure crème. En dat is mijn gezichtsroutine in de ochtend."

"Ik denk dat veel mensen denken dat een skincare-routine een half uur in beslag neemt, maar dit zit inmiddels zo in mijn systeem dat ik er na vijf minuten al klaar mee ben.” 

Hannah Julia Sinning Hannah Julia Sinning Hannah Julia Sinning Hannah Julia Sinning

Maskné

“Ik heb heel lang mijn best gedaan om een crème te vinden die voor mijn huid werkt. Ik vond het heel lastig om de juiste te vinden. Toen ik nog bij de GGD werkte, droeg ik elke dag een mondkapje. Op een gegeven moment had ik heel erg last van maskné, en kon ik niets vinden wat hielp om mijn huid te verbeteren. Toen ik bij Miss Nederland het finalistentraject doorliep, kreeg ik ook een gezichtsbehandeling. En kreeg ik veel producten van hannah die mijn huid enorm hebben verbeterd.” Julia zweert dan ook bij de SebuPure crème van hannah. Dit is een crème die speciaal is ontwikkeld voor de vette huid of huid met acné.

SebuPure - €69 (150 ml)

Minimalistisch

“Als ik op een dag niks gepland heb, en alleen even naar de Appie ga of buiten een rondje loop, doe ik geen make-up op. Ik vind het fijn als mijn gezicht helemaal schoon is en gehydrateerd blijft. Op zulke dagen doe ik soms nog wel een beetje mascara op, als ik het gevoel heb dat mijn ogen dichtzitten.”

Het badkamerplankje van Julia

Uitpakken met make-up 

“Tuurlijk vind ik het heerlijk om op avonden helemaal in de glam te zitten, of om lekker een make-upje op te doen als ik met vrienden heb afgesproken. Meestal doe ik dan een BB Cream (Pune Cosmetics), bronzer (Pune Cosmetics) en mascara (Pune Cosmetics) op en zet ik mijn wenkbrauwen aan met de Bold Brow Soap van Lash eXtend. Dat is een borsteltje die je door wenkbrauwzeep haalt, waardoor je haartjes mooi in vorm blijven zitten. Het werkt fantastisch.”

Mascara Julia BB Cream Julia

Skincare-routine ’s avonds 

“In de avond doe ik eigenlijk weer hetzelfde als wat ik in de ochtend doe. Mijn gezicht maak ik op dezelfde manier schoon, maar in plaats van de SebuPure crème gebruik ik de overnight cream, een fijne crème die goed intrekt.” 

Overnight Cream - €42 (45 ml)

Masker

“Wat mij goed hielp tegen acné is de Enzymatic Skin Peeling van hannah. Dit heeft voor mijn huid echt wonderen gedaan. Na de eerste peeling voelde mijn huid al meteen een stuk frisser. Ik deed dit masker twee keer per week op en merkte al snel dat mijn huid rustiger werd. Ik gebruik het nu iets minder vaak.” 

Enzymatic Skin Peeling - €39 (65 ml)

Beautyfavorieten 

  • Favoriete parfum: “Flower Bomb van Victor en Rolf. Ik heb meerdere parfums, maar als ik die geur ruik word ik altijd meteen blij en krijg ik zomerachtige feelings.” 
  • Eyeliner: “Gebruik ik niet heel vaak, maar de eyeliner van MAC (Black track) gebruik ik weleens om een lijntje boven mijn oog te trekken. 
  • Wenkbrauwen: “Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik altijd de wenkbrauwsoap van Lash eXtend. Als ik mijn wenkbrauwen extra wil aanzetten gebruik ik een wenkbrauwpotlood van Pune Cosmetics.” 
  • Lippenstift: “Ik heb eentje van Pune Cosmetics en MAC die ik heel fijn vind. Ik vind het leuk om overdag een zachtroze kleur op te doen en ’s avonds bijvoorbeeld een rode lippenstift.” 
  • Lippenbalsem: “De hannah lippenbalsem zit altijd in mijn tas. Ik heb weleens lippenbalsems gehad, waar je maar mee blijft smeren. De lippenbalsem van hannah droogt mijn lippen niet uit, het werkt heel verzorgend en laat mijn lippen zacht aanvoelen."
lippenbalsem hannah Julia

Beste beautyadvies

“Geen fastfood eten een geen alcohol drinken haha. Nee, het beste advies dat ik ooit heb gehad, blijft toch wel: veel water drinken. Dat blijft een goede manier om je huid te verzorgen.” En zo is het maar net.

Beeld: BrunoPress, hannah