Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Singles, berichtje! Je kan je nu opgeven voor Love Island 2022

Durf jij het liefdesavontuur aan te gaan?

Singles, let goed op! Je favoriete liefdesprogramma Love Island is op zoek naar kandidaten voor een nieuw seizoen. Dus, ben jij al een lange tijd single en op zoek naar ware liefde? Dan is dit je kans.

Flaneren in bikini

Zie jij jezelf al flaneren in je bikini in een zonovergoten villa? Kun jij niet wachten om een keuze te maken uit een giga hoeveelheid knappe singles? En ben je wel te porren voor een vakantie vol datevermaak? Dan hebben wij héél goed nieuws. RTL is namelijk op zoek naar singles die zich op willen geven voor een gloednieuw seizoen van Love Island.

Behalve dat je natuurlijk hartstikke single moet zijn én je niet vies bent van wat flirten op z'n tijd, hoef je aan niet zoveel eisen te voldoen.

Eisen

Om je op te geven is het belangrijk dat je tussen de 20 en 30 jaar oud bent. Daarnaast zijn de programmamakers benieuwd hoe je liefdesverleden eruitziet, of je al eens getrouwd bent geweest en of je al kinderen hebt. Uiteraard mag je je voorkeuren doorgeven wat betreft jouw droompartner. Nog een aantal leuke foto's van jezelf toevoegen en voilà, je inschrijving is voltooid.

Dus, deins jij niet terug voor een love story in een zonovergoten villa? Je kunt je nu opgeven via déze link.

Tussentijds vermaak

Voordat het gloednieuwe seizoen gelanceerd zal worden, we weten overigens niet wanneer dit zal zijn, willen we je trakteren op een kijktip. Ben je gek op liefdesshows? Dan ga je de nieuwe Netflix-hit Single's Inferno ook sowieso leuk vinden. Single’s Inferno is een Zuid-Koreaanse mix van Love IslandToo Hot to Handle en Expeditie Robinson. De knappe singles worden op een verlaten eiland gedropt, waar ze op zoek moeten gaan naar hun true love.

De knappe heren en dames zetten alles op alles om Inferno (het niet zo luxe eiland) te verlaten en met een helikopter naar het romantische Paradise te gaan, waar ze alles wat ze maar willen tot hun beschikking hebben. Alleen als twee singles elkaar kiezen zonder dat van elkaar te weten, krijgen ze de kans om van Inferno naar Paradise te gaan voor een ultraromantische date. Een match vinden is echter zo makkelijk nog niet. Pronken met je goede baan of auto of praten over dingen als leeftijd mag niet in Single’s Inferno. “Je charme is je enige wapen”, klinkt het in de trailer van het programma. Vanaf nu te zien op Netflix!

Bron: RTL | Beeld: Love Island