Voor de liefhebbers van Love Island: deze nieuwe liefdesshow op Netflix wil je zien

Drama incoming...

Love IslandToo Hot to HandleLove is Blind: wij kunnen geen genoeg krijgen van liefdesshows met knappe singles. Ook dit nieuwe Zuid-Koreaanse liefdesprogramma op Netflix hits the spot. In Single’s Inferno gaan flirtende singles op een verlaten eiland op zoek naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Single’s Inferno

Single’s Inferno is een Zuid-Koreaanse mix van Love IslandToo Hot to Handle en Expeditie Robinson. De knappe singles worden op een verlaten eiland gedropt, waar ze op zoek moeten gaan naar hun true love.

Enne, het eiland Inferno is allesbehalve luxe. Willen de vrijgezellen genieten van een heerlijke ijskoffie? Dan zullen ze die moeten winnen bij opdrachten. De knappe heren en dames zetten alles op alles om Inferno te verlaten en met een helikopter naar het romantische Paradise te gaan, waar ze alles wat ze maar willen tot hun beschikking hebben.

Charme

Daar komen ze echter niet zomaar. Alleen als twee singles elkaar kiezen zonder dat van elkaar te weten, krijgen ze de kans om van Inferno naar Paradise te gaan voor een ultraromantische date. Een match vinden is echter zo makkelijk nog niet. Pronken met je goede baan of auto of praten over dingen als leeftijd mag niet in Single’s Inferno. “Je charme is je enige wapen”, klinkt het in de trailer van het programma.

Daten

In Single’s Inferno hoef je geen dronken feestjes tot diep in de nacht en wilde avontuurtjes tussen de lakens à la Ex on the Beach te verwachten. Nee, in Zuid-Korea gaat daten er net iets anders aan toe. Verwacht dan ook veel awkward gesprekken, stiekeme liefdes en a lot of flirting. Wij houden ervan!

Bron: LoveReality | Beeld: Netflix

Laatste nieuws