Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joan Pronk en Niek Marijnissen delen lief vakantiekiekje: 'Genieten met mijn dushi'

Wat een heerlijk plaatje.

Zon, zee, strand: we zijn er allemaal wel aan toe. Joan Pronk en Niek Marijnissen besloten hun koffers te pakken en te vertrekken naar het zonovergoten Curaçao. Enne, dat werd uiteraard gevierd met een zonnig kiekje.

'Genieten met mijn dushi'

Dat de zon volop schijnt op Curaçao moge duidelijk zijn. Joan en Niek hebben een zongebruind kleurtje en pronken hier maar al te graag mee op Instagram. Op de foto zien we het kersverse koppel met een heerlijk drankje poseren op het strand.

"Genieten met mijn dushi op het strand, elke dag lekker met een drankje in onze hand", schrijft Joan bij het zomerse kiekje. Wat heerlijk!

Dolverliefd

Joan en Niek zijn sinds een tijdje happy together. Het tweetal heeft elkaar leren kennen tijdens het programma Like Me I'm Famous en hebben vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik. “We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk”, vertelde Joan eerder met een big smile. “Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.”

Ook benadrukte Joan dat ze het eerst best spannend vond, omdat deze romance best wel snel tot stand kwam. “Het is ook wel een beetje eng, want het gaat allemaal best wel snel. Het is nog niet officieel, we zijn nog aan het daten. Maar ik noem het eigenlijk geen daten meer. Het is al vrij serieus en we hebben elkaars familie ook al gezien.” Cute!

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: BrunoPress