Prince Charmings Marcel over waarom hij Scott een medaille gaf: ‘Hij is een prachtig mens’

'Vanaf het moment dat Scott de villa binnenliep hadden we een enorme klik.'

Lees ook

Oplettende Prince Charming-kijkers was het vast niet ontgaan dat Scott tijdens het afscheid van Marcel opeens een medaille omhad. Scott onthulde eerder al dat hij de medaille kreeg, omdat hij Marcels nummer één was. Aan Grazia vertelt Marcel waarom hij besloot Scott deze medaille te geven. 

Medaille 

In de laatste aflevering van Prince Charming zijn Scott en Jakop behoorlijk aangeslagen als hun maatje Marcel de villa moet verlaten. Scott pinkte dan ook een traantje weg, en als hij Marcel later helpt met het inpakken van zijn koffer, pronkt er opeens een medaille om zijn nek. “Tijdens mijn vertrek heb ik Scott een medaille gegeven”, vertelt Marcel hierover aan Grazia.  

Maar hoe kwam Marcel op het idee om juist Scott een medaille te geven? “Die medaille had ik gekregen van een van mijn beste vriendinnetjes: Noortje. Ze zei: ‘Als jij voelt dat jij je nummer één hebt gevonden, maakt niet uit of het de prins is of een andere jongen in de villa, dan moet je hem dit geven’.” 

Nummer één 

“Vanaf het moment dat Scott de villa binnenliep hadden we een enorme klik”, gaat Marcel verder. Hij vervolgt dat de twee op vriendschappelijke basis een heel fijne connectie hebben. “We hebben samen vanaf het begin tot het eind een kamer gedeeld; van opblaasbed tot uiteindelijk een groot, mooi kingsize bed.” 

Maar waarom was juist Scott degene die de medaille verdiende? “Ik heb tijdens mijn deelname heel veel met hem kunnen delen – en kan dat nog steeds – vandaar dat ik hem die medaille heb gegeven. Hij verdient het in mijn ogen echt. Hij is echt een prachtig mens. Toen ik heb die medaille gaf, hebben we samen even een traantje gelaten, het was voor ons allebei toch wel een bijzonder moment.” 

Beeld: Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook