Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: hier kun je Big Brothers Leroy al van kennen

Leroy heeft eerder al eens aan een ander programma meegedaan.

De Big Brother-villa is sinds zondag drie bewoners rijker. JulioHanne en Leroy besluiten hun normale leventje achter zich te laten en zich voor onbepaalde tijd op te laten sluiten in het Big Brother-huis. Kwam Leroy jou al bekend voor? Dat zou heel goed kunnen, want de Brabander heeft eerder al eens meegedaan aan een populair televisieprogramma.

Lang Leve de Liefde

Een huis vol camera's is voor Leroy niets nieuws. De ras-Brabander deed namelijk in 2020 al mee aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde. Hier werd hij gekoppeld aan de knappe Anita, met wie hij een spraakmakende date beleefde.

Aan zelfvertrouwen geen gebrek, dat werd voor Anita en de Lang Leve de Liefde-kijkers al wel snel duidelijk. Zo probeerde Leroy in eerste instantie indruk te maken door te vertellen dat hij 'meer dan duizend Tinder-matches heeft'. Ook was hij om de haverklap naar complimentjes aan het vissen van zijn knappe date.

Verwennen

De versierpogingen van Leroy leken niet echt in de smaak te vallen bij Anita. Het ging echter volledig mis toen de singles de glazen bak met vragenkaartjes erbij pakten. "Houd jij ervan om verwend te worden? Zo ja, hoe dan?", las Anita een van de vragen voor. Daarop antwoordde Leroy: "Wat is verwennen? Ik kan wel zeggen van ja... als ik mijn broek omlaag doe." Ai...

Ondanks de niet bepaald tactische opmerkingen van Leroy, wist hij Anita uiteindelijk toch aan de haak te slaan. Na het programma zouden de tortelduifjes nog zo'n drie maanden hebben gedatet. Helaas bleek de afstand tussen de twee toch te groot en besloten ze het af te kappen. Inmiddels is Leroy duidelijk toe aan een nieuwe uitdaging en gaat de single dad alles op alles zetten om de Big Brother-geldprijs in de wacht te slepen.

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother, Play 4